Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2007 13:40 - РАДИЕСТЕЗИЧНА ДИАГНОСТИКА
Автор: zdrave77 Категория: Други   
Прочетен: 20741 Коментари: 18 Гласове:
4

Последна промяна: 07.08.2009 16:07


                               image
                      image                       
                                  
                                                                                                                                                                                                       Радиестезия - що е то ?
B  буквален превод означава " приемане , усещане на вълните, на колебанията".  Това явление е било познато отпреди повече от 6000 години,но наименованието датира от началото на миналия век. Научното обяснение  на явлението е направено от френския инженер ЛУИ ТЮРЕН. Всъщност физикалната радиестезия е  наука, която се подчинява на строгите закони на физиката и математиката.Тук няма място за мистика. Изминаха  повече от 200 години , откакто австрийският лекар Месмер открива явлението магнетизъм при живите организми / в съвременната  терминология - биополе/, а заедно с него и системата за диагностиране на човека, заложена в самия него, в неговата психосфера. С това именно е свързано приложението на радиестезията в медицината. В края на 19 в. този метод  започва да се използва за първи път в Германия за диагностични и лечебни цели. За най- добри диагностици  са се считали лекарите , владеещи радиестезията.Теория за радиестезията все още е липсвала,но това не е попречило на немците да използуват радиестезичните методи в практиката. В наши дни радиестезичният  метод се  прилага и в клиниките на Англия и Франция. Какво може радиестезичната диагностика ?  Тя определя общата психобиоенергична хомеостаза на човека, състоянието на всички органи и системи, наличието на мутирали клетки, недостиг на минерали и микроелементи, наличие на вредни вълни от различен произход, които могат да доведат до проблеми на физическо ниво, наличието на токсини и тежки метали в организма и т.н. За улавяне и разчитане  на вълните, излъчвани от живата и нежива материя, се използва  цифровия вълномер, линеала и  радиестезичното махало, като с радиестезичният метър може да се констатира и наличието на първите мутирали клетки в организма, защото те променят дължината на вълната на излъчване, което позволява ранна диагностика на рака.  Тук с пълна сила действа принципа на радиопредаването и радиоприемането,  като биологичният свидетел се явява радиопредавателя, а махалото е  стрелката на измервателния уред на радиоприемника. Радиоестезичният метод дава възможност да се определи с какво точно може да се реши констатирания проблем в организма и кои продукти и лекарства са най-подходящи. С помоща на биоенергичния неутрализатор  се изчистват  /по биологичен свидетел/ вредните вълни от всякакъв произход, намиращи се в енергичното поле на човека. image                                               В продължение на 10 г. немски лекар е разработил система за полева терапия с различни видове честоти за лечение чрез честотно влияние върху биополето на човек от разстояние /по биологичен свидетел/. Благодарение на апарата за полева терапия, разработен от инж. Маринов и огромният списък от различните честоти, уточнени от немския лекар, влияещи в различни направления, днес е възможно лечението от разстояние на голяма група заболявания, свързани с енергиен дисбаланс в организма, като депресии, възпалителни процеси, метаболитни нарушения и много други психо-соматични отклонения. image                  
  Радиестезията се занимава още с откриването на полезни изкопаеми, подземни води, изчезнали предмети и хора,може да установи има ли отрицателни геомагнитни влияния, както на работното място ,така и у дома ви. Особено отрицателно влияние оказват подпочвените води, подземните кухини и железни предмети. В основата на всички тези радиестезични  изследвания са различните спектри на  вълни .Методът на търсене се състои в движение на детекторното махало, което задвижва ръката и дава желаната информация.В нашия консултативен кабинет основната цел е правилно диагностиране и лечение.
image-Ето какво споделя г-н З.Л. от К-н:" Бях при трима известни лекари, които ми дадоха три независими един от друг различни  диагнози, предписвайки какви ли не лечения , та дори и операция.При посещение на консултативния кабинет по фитотерапия, фунготерапия и радиестезична диагностика почуствах голямата компетентност на двете специлистки и след лечение с подходящ екстрат от гъбата "Агарик блазеи" резултатът беше невероятен - бързо и окончателно излекуване."
   С всеки изминат ден човешкият организъм натрупва все по-голяма и по-голяма отрицателна енергия и токсини, било то консумирайки некачествена храна или облъчван от десетките ретранслатори на радио и телевизионни програми, интернет, телефония и др. около нас , та дори и тези  при непосредствен достъп  /компютрите, телевизорите и радио апарати и техните дистанционни управления/. Всичко това води до негативни измения в организма, много често туморни образувания, инсулти и инфаркти. Най-доброто лечение е профилактиката и точното диагностирането.

                                                                                                  
ЗА КОНТАКТИ: Радиестезист: 
                                                                                                                                                                            инж.Жечка Стефанова                                                                                                SKYPE: jechka7  
E-mail: je7@abv.bg                                                                              GSM:0896684815
    
 Ако кликнете върху стрелката по-долу можете да видите и един клип, в който се обяснява как да се измери енергийният статус     на човека с  помоща на радиестезичен цифров вълномер и радиестезично махало, а така също и проверка на ефикасността   на лекарствата, които ползваме или ще ползваме.           
                  






Гласувай:
4



Следващ постинг

1. анонимен - human-nature.forummotion.com
14.11.2007 17:37
human-nature.forummotion.com
цитирай
2. анонимен - Златка Методиева
23.11.2007 20:52
Впечатлена съм от точността на диагностиката.Не само че вече имам пълна представа за физическото и психическото си здраве,но и знам с каво да си помогна
цитирай
3. анонимен - искам да ви попитам д али можете да ми помогнете да ре6а един здравословен проблем
01.03.2008 17:25
тъка наре4ения хрони4ен простатит и бактерията е6ерихия коли с апарата за из4истване на вазпаления, вапреки 4е не вярвам много на този апарат д ами помогне все пак опитах какво ли не и без резултат емаил россен76@абж.бг 0887205688 пи6ете ми каде мога да доида
цитирай
4. анонимен - д-р Интер
02.03.2008 17:22

ЕШЕРИХИЯ КОЛИ, кръстена на нейния откривател Теодор Ешерих е бактерия, която обитава обикновено дебелото черво на топлокръвни животни и може да попадне в човешкия организъм при фекално замърсяване , обикновено е безвредна, но някои щамове са токсични и причиняват заболяване при хората. За лечение се използват ЦЕФАЛОСПОРИНИ - полусинтетични антибиотици като цефалексин, цефатоксим, цефоперазом и др. , подходящи за лечение на пикочни инфекции, причинени от ешерихия коли.
цитирай
5. анонимен - Христо Методиев от София
03.04.2008 21:04
Чух и от други източници за полевата терапия-лечение от разстояние чрез честотно влияние върху биополето на биологичен свидетел-коса или снимка.Мога ли да се свържа с вас и да се опитате да ми помогнете,защото до сега с други традиционни методи не успяха?Много вярвам в силата на честотното влияние.
цитирай
6. анонимен - инж.Ж.Стефанова- отговор
03.04.2008 21:22
Наистина с полевата терапия имаме добри резултати.Най-бърз е ефектът при депресивни състояния и нервно-психични натоварвания.Имаме наблюдения за добри резултати и при други заболявания.Моля обадете се,за да споделите проблема си и да потърсим заедно решение.Очакваме ви.
цитирай
7. анонимен - анонимен
28.10.2008 16:32
моля помогнете от 3 години безрезултатно лекувам хр. простатит и антибиотиците не помогнаха.Даите савет моля.Предварително благодаря
цитирай
8. анонимен - ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!!
08.11.2009 08:43
Съпруга ми се разболя от рак на белия дроб.Наложи се да остана да го гледам.Спешно се нуждая от средства за лечение.Моля,всички които могат да ми помогнат да ми се обадят на GSM 0878461087.Предварително БЛАГОДАРЯ на всички които могат снещо да помогнат.
цитирай
9. анонимен - ЗОВ ЗА ПОМОЩ!!!
11.11.2009 15:33
анонимен написа:
Съпруга ми се разболя от рак на белия дроб.Наложи се да остана да го гледам.Спешно се нуждая от средства за лечение.Моля,всички които могат да ми помогнат да ми се обадят на GSM 0898753608.Предварително БЛАГОДАРЯ на всички които могат снещо да помогнат.

цитирай
10. анонимен - отговор д-р Захариева
12.11.2009 21:36
фунготерапията определено помага при заболявания на простатната жлеза.Моля Ви,на посочения електронен адрес ми напишетерезилтатите от последните изследвания ,които сте правили,имате ли съпътстващи заболявания,трите имена и дата на раждане,за да преценя с какво може да Ви се помогне.
цитирай
11. анонимен - отговор д-р Захариева
12.11.2009 22:15
извинете!имах предвид РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ
цитирай
12. divna8 - ЧНГ
17.01.2010 11:35
Пожелавам ти 2010 г. да се превърне в ново начало за теб и събуди съзнанието на все повече хора, за да се научат да си помагат сами... Радиестезията е вълнуващ и верен метод, виждам, че е попаднал и в подходящи ръце... Желая ти успех, статията е прекрасна!!! С наи-искрено уважение...
цитирай
13. анонимен - мнение
21.02.2010 15:52
Не знаете колко сте права divna8.Аз го изпитах върху гърба си.Бях в безизходица и ако не беше радиестезистката да ми се притече на помощ не знам какво би станало с мен.Дай боже повече такива като нея,А и радиестезията ,в която до скора не вярвах,защото не я познавах,се оказа по-точна и от най-прецизните изслервания.
цитирай
14. анонимен - мнение
22.02.2010 11:49
\много мистично ми звучи това за радиестезията,чак невероятно.Възможно ли е с едно махало да се добие представа за състоянието на човека пък и да се определи с какво да с лекува.И други ли мислят като мен?
цитирай
15. анонимен - контра мнение на Иван от Кюстендил
22.02.2010 16:04
Съжалявам,но ще те разочаровам-НЕ МИСЛЯ КАТО ТЕБ, вече не.Казвам "вече не",защото и аз някога като ТОМА НЕВЕРНИ подлагах на съмнение всичко,което не познавах,в т.ч.и радиестезията.Когато обаче се запознах отблизо с нея,разбрах,че това си е една инженерна наука,която се подчинява на законите на физиката и математиката и няма никаква мистика.И МОГА ВЕЧЕ ТВЪРДО ДА КАЖА:ДА ,РАДИЕСТЕЗИЧНАТА ДИАГНОСТИКА Е ТОЧНА,и може да замери неща,които в медицината не могат или са нужни много проби.Всичко вибрира с определена честото и си влияе взаимно-по това може да се определи какво е полезно за нашия организъм да приемаме,било като храна,било за профилактика или лечение.Така ,че моят съвет към всички ,които не вярват е :"Не отричайте нещо,само поради факта ,че не го познавате!Не е късно да научите повече"
цитирай
16. анонимен - въпрос
18.03.2010 20:29
Знае ли някой дали радиестезията може да помогне при отпадналост без видими причини?
цитирай
17. анонимен - mnenie
29.09.2010 17:56
za da ima 4ovek otpadnalost pri4inite sa mnogo,a radiesteziqta bi pomognala da se opredeli imenno pri4inata.A 6tom se znae pri4inata na problema 6te se nameri i re6enie
цитирай
18. анонимен - мнение
05.09.2011 23:04
да,наистина при радиестезичното замерване се добива представа както за общото състояние на човека ,така и могат да се определят проблемите.И което е много важно чрез радиестезичния апарат може да се определи с какво би се решил проблема.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zdrave77
Категория: Други
Прочетен: 411529
Постинги: 20
Коментари: 223
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031