Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2007 21:32 - Ф У Н Г О Т Е Р А П И Я
Автор: zdrave77 Категория: Други   
Прочетен: 214718 Коментари: 180 Гласове:
6

Последна промяна: 15.05.2011 23:28



  •                                    ЛЕЧЕНИЕ С ВИТАЛНИ ГЪБИ
    Фунготерапията е изключително ефективна и динамична терапевтична  наука. "Фунго" е японски термин, който в превод означава гъба. Лечението с гъби се прилага от около 4000 години. Сега всеки втори антибиотик е синтезиран от съставките на лечебните гъби, които растат около дърветата или се отглеждат в специални помещения в САЩ, Канада, Аржентина и др.image image  image-
    Cинтезираните препарати имат своето негативно влияние върху човешкия организъм. Натуралните екстрати и биологично активни продукти от гъбите са безвредни, нямат странични негативни ефекти и в същото време притежават мощен лечебен ефект. В нито една лаборатория, колкото и модерна да е тя, не може да се повтори това, което е сътворила майката ПРИРОДА  в дългия път на еволюция. В състава на гъбите са балансирани комплекси от различни биологично- активни вещества, които регулират процесите в човешкия организъм и имат мощен лечебен ефект. По-долу е показан модерен азиатски парни  
    за гъби.
  •   imageimage-
      Направените изследвания показват, че във всеки организъм присъстват изродени клетки в т.ч.и ракови. Организмът обаче изработва ензима перфорин, който ги унищожава. 
       След 35-40 годишна възраст производството на този ензим намалява или изчезва напълно, като това намаляване може де се дължи на външни фактори - енергобиохимични нарушения в организма, стрес, срив в имунната система и т.н. Тогава вече мутиралите клетки започват да нарастват и се размножават безконтролно. И тук се появява необходимостта от лечебните гъби. Всъщност те не унищожават раковите клетки сами, а възвръщат към живот армията от клетки в организма,които успяват да се справят с тях  успешно.С други думи казано, по-добре с помоща на гъбите да подържаме в организма си необходимия синтез, за да не допускаме развитие и размножаване на мутиралите клетки- достатъчна е профилактика веднъж годишо за 1 до 3 месеца. Самото лечение изисква повече време и пари и .......... много  страдания.
      Поради факта, че виталните гъби активират защитните сили на организма и стимулират биохимичните му процеси, то спектърът на приложението им е доста голям:
          - борба срещу рака и удължаване на живота на вече заболелите 
          -намаляване на страничните ефекти при химио и лъчетерапия 
           -подобряване на функцийте на черния дроб при токсини и хепатит
           -повишаване на имунната система и работоспособноста на човека
           -кардиостимулиране- подобрава се усвояването на кислорода
           -намаляването на наднорменото тегло и холестерола в организма
      Ние разполагаме с 9 от най-широко прилаганите и доказали благотворното си влияние върху здравето витални гъби:
    - ШИИТАКЕ / LENTINULA  EDODES- /силен image                    - антивирусен антиоксидант с високо съдържание на желязо, селен, протеин, витамин С, диетични фибри и се иползува при рак на храносмилателната система, рак на белите дробове, рак на гърдата, рак на простата, високо кръвно налягане, артрит, ревматизъм, подагра, диабет, шум в ушите, ,язва на стомаха, мигрена, множествена склероза. Това е гъба с широк спектър на въздействие върху човешкия организъм.
    - РЕЙШИ / GANODERMA  LUCIDUM//image  антибактериална и антивирусна гъба ,използвана при бизсъние, слаби нерви, мигрена, бронхити, атеросклероза и сърдечни заболявания, болки в ставите, наднормено тегло и високи стойности на кръвната захар и холестерола, възпаление на панкреаса, проблеми с черния дроб, гастрит, хемероиди, кожни и гъбични ззаболявания, подходяща е за възстановяване след прекаран инфаркт или инсулт.Тази  "божествена гъба на дълголетието", както я наричат китайците, е най-добрият начин за предпазване от рак.
    -МЕЙТАКЕ-/GRIFOLA  FRONDOSA/ при раковиimage заболавания, активиране на имунната система, топи мазнините при наднормено тегло, намалява страничните ефекти от химиотерапия, при диабет,остеропороза, заболяване на кръвоносните съдове на сърцето  и нарушения на сърдечния ритъм, възпаление на червата, СПИН.
    -АГАРИК БЛАЗЕИ  /AGARIKUS  BLAZEI image MURILL/- това е бразилска гъба , наричана  "гъбата на бога" , употребявана като последно средство за излекуване при тежки заболявания , с много добро антитуморно и имуностимулиращо дийствие , призната в САЩ за най-ефикасната гъба в онкологията, спира растежа на всички тумори и ги разгражда до окончателно излекуване, в Япония се продава като анти-раково лекарство, съпътствува и личението от СПИН, използва се още при хепатит, гастрит, отоци, при проблеми с ерекцията при мъжете, различни кожни заболявания, стенокардия, изтощение и хронична умора, забавя стареенето на организма.
    -КОРДИЦЕПС-/CORDYCEPS  SINENSIS/ при image                            - белодробни проблеми и за повишаване на енергийните нива на организма, повишава имунитета, увеличава белодробния капацитет при бронхит, изхвърля отровите от организма, действа като естествен антибиотик при бактериални инфекции, иползва се още при остра левкоза при децата, нарушения в съня и мастната обмяна, нарушения в сексуалността, астма, сърдечно-съдови заболявания, възстановява бъбречната тъкан.
      Макар и на пръв поглед действието на гъбите  да изглежда  сходно, то е различно и всяка гъба е по-силна в определена област, а когато се приемат в комбинация, те се допълват взаимно и увеличават лечебния ефект.Чрез радиестезичните методи се установява  коя гъба е най- подходяща , след което се започва интензивно прилагане за повишаване  на имунната система и даване на възможност организмът сам да ликвидира заболяването. Резултатите винаги са положителни, особено при комбинацията на различни видове гъби. При комбиниране  на шиитаке с рейши се лекува успешно разрушаването на костите, брадавици, пневмония, рак на кожата, тумор на тестисите, менингит идр           
     
              ХЕРИЦИУМ  ЕРИНАЦЕУС--/HERICIUM image                         -ERINACEUS/прилага се успешно при:съпътстваща терапия при раково  болни /стомах, хранопровод, черва, панкреас/; химиотерапия -намалява страничните ефекти; възпаления и язви,преди всичко на стомаха и на лигавицата на хранопровода, както и при проблеми с чревната флора, киселини в стомаха, рефлукс, гастрит; възпаления на панкреаса; болест на Крон; наднормено тегло; заболявания на нервите /полиневропатия, Алцхаймер/; безпокойство, състояние на страх, депресия; хемороиди; срив в имунната система; инфекции от всякакъв произход. 


              КОРИОЛУС ВЕРСИКОЛОР / CORIOLUS image                          -VERSIKOLOR/успешно и резултатно приложение при: вирусни инфекции/грип, херпес/, бактериални инфекции, кандидоза, диабет, ревматизъм, съпътствуваща терапия , при раково болни/ хормонозависим рак на простата, пикочен мехур, гърда, яйчници, кожа, черен дроб, хранопровод, черва, мозък/,  левкемия, лимфом, метастази, намалява страничните ефекти при химиотерапия, ХИВ-инфекции, СПИН, засилва имунната система, при инфекции на горните дихателни пътища, бронхит, проблем с функцията на черния дроб, хепатит /остри и хронични хепатити A B C/, високо кръвно налягане, инфаркт, изтощение, хронична умора, гастрит, язва на стомаха, възпаление на червата, заболявания на кожата, брадавици, мигрена, едем/оток/, бучене,шум в ушите.


         КОПРИНУС КОМАТУС  /COPRINUS  image COMATUS /
    Приложима успешно при диабет /намалява кръвната захар/, атеросклероза, проблеми с оросяването, възстановяване на чревната флора, проблеми със съединителната тъкан, възпаления, проблеми с храносмилането и хемороиди, сърдечен инфаркт, заболявания на кръвоносните съдове, проблем със сърдечния ритъм.

      Едни от тях /гъбните полизахариди/ имат подчертано противотуморно действие и нямат аналог в растителния свят. Те стимулират  Т- лимфоцитите, които от своя страна стимулират макрофагите и организмът започва да отделя перфорин /високо молекулен белтък/, който унищожава злокачествените клетки.Тези стимулиращи вещества се съдържат в гъбите шиитаке, рейши, агарик блазеи, мейтаке, кордицепс, херициум  и др.image

             
              АУРИКУЛАРИЯ  ПОЛИТРИХА  /AURIKULARIA  POLYTRICHA/image

  • При  ракови заболявания на простатата и кожата; за спиране на туморни новообразувания на съединителната тъкан; при тромбози ,за увеличаване времето на кървене и кръвосъсирване; при атерослероза, при проблем с кръвоснабдяването; за намаляване холестерола в кръвта; за регулиране на кръвното налягане; при хемороиди; за повишаване на либидото; при мигрена; при инфекции,стимулира имунитета; при шум в ушите; при наднормено тегло; за снижаване риска от сърдечен инфаркт,при заболяване на сърдечните съдове; за третиране при възпаления на кожата и лигавицата.                                                                                                                                              .
       
  •    СПЕЦИАЛНИ ГЪБЕНИ СМЕСИ
  • Гъбените смеси съдържат както прах от добре узрели плодни тела, така и високо ефективен екстракт. Екстрактът съдържа естествени полизахариди и глюкани в чиста и високо конценцентрирана форма.Гъбеният прах освен витамини , минерални вещества и олигоелементи,е  богат и на баластни вещества, както и на много ценни и необходими  за човешкия организъм аминокиселини. Тези специални смеси са комбинирани въз основа на тяхното познато от векове приложение и модерните научни познания в тази област.Решаващо значение има не само комбинацията от различните видове гъби, но и съотношението им.

       " СЛАБ И ВИТАЛЕН "image
  Спомага за възможно най-естественото и физиологично  намаляване на килограмите.

        "ЖЕНСКА  СИЛА"image
За дамите над 30 години. Разбира се и по-млади жени  могат да използват тази комбинация за решаване на редица проблеми.

        "СПОРТ & АКТИВ"image
  За спортисти и и за хора които се натоварват физически, без значение от пола и възрастта. 

     "40 ПЛЮС" 
Специална комбинация за хора над 40 години, без значение на пола. Нека задържим младостта по-дълго.

     " "РЕЛАКС"image
  За напрегнати, лесно раздразними, намиращи се в постоянен стрес хора. При напрегнатост, лошо настроение и липса на здрав сън.

    ИМУН МОДУЛАТОР  /IMMUNE image MODULATOR /
       Препарата е направен така,че да бъде един от най-силните природни  имуномодулатори в света. Особенно голяма е ползата му при хора, които боледуват от злокачествени и доброкачествени тумори, както и при хора със силно отслабена имунна система. С неговата употреба може да се повиши ефекта от терапиите, прилагани от официалната медицинаи в същото време да предпази организма от вредното им действие. Формулата на тази смес е  резултат от опита на  древната китайска и японска медицина и съвременните  научни  изследвания на виталните гъби и въздействието им върху човешкия организъм.
       Имун модулаторът  е комбинация от екстракт и прах от най-силните витални гъби: кордицепс, кориолус, мейтаке, рейши, агарик и шиитаке. Това са гъбите с най-силно противотуморно действие.imageimage

  • ЕТО НЯКОИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ПРИМЕРИ ОТ НАШАТА ПРАКТИКА

                                           Г-н Б.Т. на 46 г. от Кюстендил- пациентът е опериран двукратно за тумор в мозъка. От една година има главоболие, световъртеж и изтръпване на долните крайници. Отслабнал на тегло, въпреки добрия апетит. При магнитен резонанс е открита туморна маса в мозъка, но поради големия риск, операцията е отказана. Започнахме лечние с тройна комбинация от виталните гъби. След 2 седмици пациентът се почуства по-добре, намаля главоболието ,липсва световъртеж. В края на първия  месец  пациентът е в много добро състояние /няма главоболие и изтръпване на крайниците, храни се добре и е наддал на тегло/. Продължава приемането на виталните гъби. Магнитният резонанс е отложен за след 3 месеца, но резултатът и при него ще бъде същият, както при други пациенти - туморът е изчезнал.

                                             Г-жа В.Т. на 56 г. от гр. Дупница  
     Преди една година е установен злокачествен тумор, който засяга  2/3 от левия бял дроб.Случаят е определен като неподходящ за операция. Започнато е химиотерапия, като едновременно започнахме и лечение с виталните гъби /двойна комбинация/. Страничните негативни влияния на химиотерапията бяха сведени до минимум, спря окапването на косата, нямаше прилошаване и отпадналост, запази се стабилноста на имунната система.Туморът е намалял, което дава вече възможност  за оперативното му отстраняване. Приемът на виталните гъби продължава. А ние продължаваме консултациите, поръчките и лечението на болни от цялата страна .     

              В.М., 56 г. от гр.Бобов дол - пациентът е с адемокарцином на белите дробове, с ателектаза в десния костно-диафрагмален синус, с разсейки в черния дроб и костите. Отказана е операция и се започва химиотерапия. Наред с медикаментозното лечение приема и виталните гъби в тройна комбинация. Още в края на първия месец се забелязва подобрение в общото състояние на пациента: увеличава се апетита и наддава на килограми и понася сравнително леко вливанията. В края на втория месец няма излив в белите дробове и кашля много рядко. И той продължава приемането на виталните гъби.

                С.Н.,43г. от гр.Петрич- пациентката е с миома 9/10 см. Предлагано и е операция, но тя отказва и в продължение на 2 г. приема различни билкови отвари, но туморът не намалява размерите си.Тя има нормален цикъл, но през м. септември 2007 г. получава обилен кръвоизлив. Хемоглобинът и пада до 73 г/л. Чуства се отпаднала, главата и се замайва непрекъснато. В продължение на 3 м. приема две от виталните гъби. В момента има нормален цикъл, няма кръвоизливи и световъртежи, а хемоглобинът и се е повишил на 101 г/л. Туморът  /миомата / е в процес на обратно развитие и с продължаването на приемането на виталните гъби се очаква и при нея напълно стопяване на тумора.
  •            С.И. на 73 години от Великотърновско с диагноза ЛИМФОСАРКОМ. От 2 години  има затруднение при гълтане.На шията се е появила подутина.Проведени са химио -и лъче терапия преди операцията и повторна лъчетерапия след нея.Отново се получава подутина на шията,колкото юмрук.Отказана е оперативна намеса,тъй като в областта на облъчването е останала отворена рана,колкото длан.Започнахме лечение с тройна комбинация от Виталните гъби.След двумесечен прием ранана е намаляла до размер на 5 стотинкова  монета Подутината също намалява.Лечението продължава.         .
      


            Р.С. на 58 години от Англия с диагноза:карцином на стомаха и хранопровода и метастази в черния дроб.Случаят не подлежи на операция и е започната химиотерапия.След 3-месечен прием на витални гъби е направен контролен скенер.Ето какво съобщава съпругата на пациента:"Днес имахме среща с лекуващия онколог и той ни съобщи добрата новина,че на скенера се вижда леко задебеляване  на стената на хранопровода,а 2/3 от черния дроб  е възстановен.Химиотерапията ще продължи и следващите 3 месеца съвместно с приема на виталните гъби.Изглежда,чер комбинираното лечение действа добре.Надяваме се на много добри резултати"


               М.А. на 46 години от Кюстендил.  От 10 години е с хроничен пиелонефрит.Лекуван многократно в болница с различни антибиотици,но всичко с временен ефект.
   Приложена му беше терапия с Кордицепс и биоцинк. Посевки                        Г.Л. на 70 години от гр. Кюстендил.През м.март 2006 година е опериран от рак на пикочния мехур. От м. юни 2008 г.започва да отслабва,губи апетит,чувства се отпаднал,пожълтява.Приет е във вътрешно отделение с диагноза:състояние след ТУР и парциална резекция,карциноза на перитонеума,асцит,метастази в черен дроб.Ехографията показва свободна течност в коремната кухина,нееднородна структура  на черния дроб и единични лезии.Чернодробните проби са десетократно завишени.Изписан от отделението без лечение.
   Започнахме активна терапия с Витални гъби в тройна комбинация те на урината са отрицателни вече 6 месеца.На всеки 3 месеца провежда профилактика.


             Й.М.  на 69 години от гр.Дупница.
  От 3 години се лекува в урологичен кабинет за хроничен простатит и епидидимит на базата на хламидийна инфекция,но без резултат. В продължение на 3 месеца пациентът приемаше гъбата Кордицепс.Сега е без оплаквания.Титърът за хламидия многократно е отрицателен.Провежда едномесечна профилактика с минимални дози от гъбата.

        Г-жа В.С.  на 37 години от гр.Враца
.
Преди няколко месеца  е открита миома с големина колкото двумесечна бременност,с нередовен цикъл/2 пъти в месеца/ а в последствие и с кръвоиз-
ливи.Назначено и било хормонално лечение.. С;лед като започна да приема витални гъби в подходящата комбинация,пациентката спира хормоналното лечение/по собствено желание/.Цикълът вече е нормализиран,няма кръвоизливи,миоматозен възел в матката вече няма.Продължава с приема на "Женска сила" в профилактични дози.


        Г-жа Б.С. от Самоков на 38 години
    През месец декември 2008 година е оперирана за рак
на дясната млечна жлеза с метастази в лимфните възли.Вътрешните органи-без отклонения.Хемоглобин 124 г/л;Руе-48 мм.;туморни маркери 48/при норма 5/.Един месец по-късно се започна лечение с тройна комбинация от Витални гъби.Последва и лъчетерапия.След 6 месеца
туморните маркери са в норма,кръвните показатели-също.Чувства се отлично.Продължава приема на Витални гъби в профилактични дози.


         Г-жа В.С. от Казанлък на 45 години
        На профилактичен преглед е открита киста на левия яйчник.От  много години е с ерозио на шийката на матката.Оплаква се от болки в лявата половина на корема.Цитонамазка-нормална. След 3 месеца лечение с подходяща комбинация от Витални гъби при прегледа киста не се установява,а ерозиото е намаляло до размер на 1-стотинкова монета.Няма болки.Приема продължително време  комбинацията"Женска сила" в профилактична доза


              Г-жа И.Д. на 56 години от гр.Попово
             Преди 4 години оперирана по повод злокачествено новообразувание на стомаха,след което проведен курс химиотерапия.В края на 2008 год. по повод болки в корема е диагностициран рецидив в дванадесетопръстника и дебелото черво.Лимфните възли в коремната кухина са срастнали в пакет.Случаят е преценен като иноперабилен.Не се започва химиотерапия,поради ниския хемоглобин .Пациентката не се храни.   От м. февруари 2009 год се започна лечение с големи дози от виталните гъби.След 15 дни пациентката се чувствува по-добре.Напрвено е и кръвопреливане.През м.март състоянието и е значително подобрено.Започва да се храни .Хемоглобинът от 85 г/л се е повишил до 113 г/л.Започва и химиотерапия.Показателите на направените кръвни проби на 03.08.2009г са в норма.Скенерът показва намаляване на пакетът от лимфни възли в коремната кухина.Има апетит,няма болки в корема.
    На 02.10 2009г-всички кръвни показатели са в норма.На скенер-няма метастази в лимфните възли.
   След едногодишен прием на вителните гъби,сега продължава с поддържаща доза от същите.

Б.Е, на 54 години от Панагюрище.
    От 2009 година му е поставена диагноза "рак на простатната жлеза",има и  задебеляване  на стената на пикочния мехур.Започва се химиотерапия.След 3 месеца откриват множество малки лезии в черния дроб,за което отново е включена химиотерапия.Успоредно с   основното лечение се включват и виталните гъби в подходяща комбинация.  След едномесечен прием вече се чувства добре ,има апетит,повишава теглото си.На контролната ехография през м. юни 2010 вече няма лезии в черния дроб,задебеляването в пикочния мехур също е изчезнало.Химиотерапията е отменена.
   На контролния преглед през м. май 2011 в черния дроб не са установени метастази.Продължава приема на виталните гъби.Чувства се много добре.

       Г.Г.С.   на 79 години от гр. Видин с диагноза "рак на белия дроб".  От няколко месеца е с отпадналост,безапетитие,упорита кашлица.Не е пушач.Приет е в болница и след направените изследвания се потвърждава диагнозата "дребноклетъчен  карцином на белия дроб с обширни некрози".Планувана е химиотерапия след 3 месеца.Междувременно  започва лечение с виталните гъби в подходяща комбинация.Още първата седмица състоянието му се подобрява,спира кръвохрача,чувства приток на сила.Приемът на витални гъби продължава,като комбинацията се  съобразява с промяната в състоянието му.

            Ц.К.Я. жена на 50 години от  Враца.
      По повод операция  на дискова херния са открити метастази в прешлените  и първично раково огнище в белия дроб. След проведената лъчетерапия няма подобрение.Има болки и е напълно неподвижна. Някои от туморните маркери са силно завишени.  От м.декември 2010 г. започва химиотерапия и успоредно с нея фунготерапия .Болките почти изчезват.На скенера  се установява ,че костните метастази са редуцирани.Поради липса на подходящи лекарства в аптечната мрежа,продължава лечението само с витални гъби ,в комбинация специално за нейния случай.   Чувства се много добре,няма  болки,справя се с домашната работа без затруднения.  Продължава с поддържаща доза витални гъби.


       М.Д.Б. на 70 години   от   Павликени.
       През 2009 година му е поставеа диагноза "рак на белия дроб без метастази" След  проведени 4 курса химиотерапия започва лечение с виталните гъби.Първоначално с по-висока доза,а от 1 година е на поддържаща .Чувства се добре.Води нормален начин на живот.
       
  •                  ЗА КОНТАКТИ:  д-р В.Захариева
                                                      тел.:               078/523239       
                                        GSM:0889326758
                                        E-mail:
    zah7@abv.bg

                 

     

     
                                             




Гласувай:
6



1. анонимен - йорданка Ангелова
16.02.2008 08:55
това което прочетох наистина е унакално, но по какъв начин да ги комбинираме за да можем да ги използваме за лечение.
цитирай
2. анонимен - Всички гъби ги има в дрогерията на ...
22.02.2008 01:10
Всички гъби ги има в дрогерията на ул."Три уши"5 в София В близос до Съдебната палата
цитирай
3. анонимен - д-р В.Захариева
13.03.2008 21:22
Моят съвет е да се свържете с нас за да определим най-подходящата комбиняция за профилактика и лечение конкретно за Вас.Ако човек не се погрижи сам за себе си ,никой друг няма да го направи вместо него. Направете го,здравето е ваше
цитирай
4. анонимен - С.Николов от София
03.04.2008 21:30
Искам да кажа моето голяма БЛАГОДАРЯ за вниманието,за помоща,за това ,че съм жив.Благодаря на съдбата,че ме срещна с д-р Захариева и с лечебните гъби.Сега вече,след като бях в ада,знам,че ще живея.
цитирай
5. анонимен - С.Николова К-л
20.04.2008 13:13
Имам нужда от помощ!Майка ми е оперирана от тумор на левия бъбрек с разсейки.Който може да ми помогне със съвет или каквото и да било МОЛЯ за помощ!!
цитирай
6. анонимен - г-жо Николова
20.04.2008 23:26
Моля ви не се колебайте и не губете време,обадете ми се !Навременната помощ е най-надеждната,а надежда за майка Ви има.

д-р Захариева 0889326758
цитирай
7. анонимен - г-жа Симонова 43Г. ОТ ПАЗАРДЖИК
29.04.2008 12:43
д-р. Захариева, про4етох за гьбите и останах впе4атлена от тяхното вьздействие. В МОМЕНТА ПРАВЯ ХИМИОТЕРАПИЯ И ОРГАНИЗЬМА МИ Е МНОГО ИЗТОЩЕН, БИХ ИСКАЛА ДА СИ ЗАСИЛЯ ИМУННАТА СИСТЕМА , КАКВА КОМБИНАЦИЯ ОТ ГЬБИ БИХТЕ МИ ПРЕДЛОЖИЛИ И ОТКЬДЕ МОГА ДА СИ ГИ ЗАКУПЯ?
цитирай
8. анонимен - m. don4ew
05.05.2008 16:45
във варна нямате ли дрогерия?
цитирай
9. анонимен - Ще комбинирам екстракт от рейши,мейтаке и кордицепс
10.05.2008 14:13
като ги пия сутрин и вечер по една капсула от 500 мг.и ще пиша отново за да кажа какъв ефект оказват върху мен.Надявам се да намалят теглото ми и оттичащите ми крака.На 33 години съм и тежа над 100 кг.Напоследък получавам болки в десния бъбрек,но нищо по-сериозно.Изпратиха ми гъбите от САЩ.Незнаех,че ги има и тук.Моля пишете ако искате да ми кажете нещо повече за тези гъби и дали са ви помогнали.
цитирай
10. анонимен - лекуват ли рак на белият дроб
17.05.2008 14:22
лекуват ли рак на белият дроб
цитирай
11. анонимен - Защо в дрогериите гъбите са по-е...
05.06.2008 11:47
Защо в дрогериите гъбите са по-евтини
цитирай
12. анонимен - Здравейте.Номер 9 отново пиша.Резултата от лечението :
05.06.2008 15:57
Първата седмица неусещах глад.Само ми се пиеше вода и устата ми пресъхваше.После отново всичко си беше нормално,само не ми се ядеше шоколад,който обожавам.Втората седмица започнах да взимам мейтаке сутрин и вечер или общо 1 грам на ден.Не се усеща нещо особено.Засега-почти месец няма отслабване,поне краката не ми се подуват много.Ям си всичко,дори шоколад.Ще пиша пак.Продължавам с гъбите
цитирай
13. анонимен - д-р В.Захариева
05.06.2008 21:34
на въпроса"защо гъбите са по-евтини в дрогериите?"-зависи какви гъби сте видяли в дрогериите.Тези,които съдържат само прах от гъби естествено,че са по-евтини и те са по-скоро за профилактика,ЕКСТРАКТЪТ ОТ МИЦЕЛА НА ГЪБАТА Е ПО-СКЪП И ТОЙ ИМА МОщЕН ЛЕЧЕБЕН ЕФЕКТ.Подберете този вид от който имате нужда
цитирай
14. анонимен - В.И. на 49 год.от гр.Кюстендил
12.06.2008 10:41
Преи няколко години при профилактичен преглед ми откриха МИОМА 10/12 см.Преложиха ми операция,но аз отказах.Приемах отвари от различни билки,но резултат нямаше.След като разбрах за виталните гъби,реших да опитам.В продължение на 6 месеца приемах 2 от тях и на контролния преглед се оказа,че вече нямам миома.Виталните гъби са моето спасение.Ще продължавам в бъдеще да ги приемам профилактично,тъй като съм убедена,че ще ми спестят и евентуални други проблеми.
цитирай
15. анонимен - Д-р. Захариева, почти месец пия ...
20.06.2008 19:07
Д-р.Захариева,почти месец пия гъбите,който ми изпратихте ,и все забравям да попитам,трябва ли да спазвам някаква диета.Старая се да пия поне по два литра вода на ден.Има ли нещо друго ,което е необходимо да знам?
цитирай
16. анонимен - д-р Захариева
23.06.2008 20:22
Не е необходимо да спазвате някаква специална диета.Това че пиете вода е добре.Ако аз съм Ви пратила гъбите/не си пишете името/ със сигурност съм приложила и указание за храните,които трябва преоритетно да включите в менюто си.Ако ми дадете малко повече информация за състоянието си,ще мога да се ориентирам какво друго трябва да знаете.Пишете.
цитирай
17. анонимен - Да гъбите ми ги пратихте Вие. Оча...
24.06.2008 20:12
Да гъбите ми ги пратихте Вие.Очаквам и следващите две шишета,ако може сега ми изпратете указание за храните,защото в първата пратка нямаше.Бяхте ми изпратили указание как да ги приемам и възможни промени в организма.
цитирай
18. анонимен - д-р Захариева
25.06.2008 22:22
Да обезателно ще Ви пратя препоръчителния хранителен режим. Но моля Ви напишете си името или ми го кажете по телефона,защото изпращам на много хора.Дори и само малкото Ви име ще ме ориентира.
поздрав;д-р Захариева
цитирай
19. анонимен - действително ли помагат, или чисто ...
26.06.2008 17:53
действително ли помагат,или чисто и просто финансова изгода за доктора и фармацевта?
цитирай
20. анонимен - моята съпруга е с рак на езика и след ...
26.06.2008 17:58
моята съпруга е с рак на езика и след проведена лъче и химиотерапия.В момента е много отпаднала и повечето време е на легло.Ако някой има сходни проблеми и е изпитал ефекта от това лечение,може да сподели.
цитирай
21. анонимен - иванова
26.06.2008 19:41
откриха ми рак на гърдата с увеличени лимфни възли. Предстои ми химиотерапия и след това операция. Много съм притеснена . Д-р Захариева, кои гъби биха ми помогнали и къде да ги намеря
цитирай
22. анонимен - иванова
26.06.2008 19:41
откриха ми рак на гърдата с увеличени лимфни възли. Предстои ми химиотерапия и след това операция. Много съм притеснена . Д-р Захариева, кои гъби биха ми помогнали и къде да ги намеря
цитирай
23. анонимен - Мария Петрова-Гоброво
26.06.2008 20:55
Не сте прави за финансовата изгода.Аз изпитах на собствен гръб ефекта от гъбите и мога смело да кажа,без никакво преувеличение,че благодарение на тях все още съм жива и се надявам още дълго да живея.Д-р Захариева предлага гъбите на цената на доставчика-това съм го проверила.Дай боже повече такива лекари като нея.Убедих се,че само с лекарства и химиотерапия не става,на организма е необходим и друг тласък-това го правят гъбите и биологично-активните добавки.Вярвайте ми,казвам го от личен опит.
цитирай
24. анонимен - д-р Захариева
26.06.2008 21:38
Госпожо Иванова,моля Ви напишете ми последните данни от изследванията,които имате-лимфоцити,руе,хемоглобин и туморни маркери,трите си имена и дата раждане.Аз ще уточня коя комбинация е най-подходяща за Вас и гъбите мога да Ви гио изпратя чрез куриерска служба на посоченив от Вас адрес.По -удобно ще бъде всички тези данни да ми пратите на електронната ми поща :zah7@abv.bg.Необходимо е да започнете да пиете гъбите още преди химио- и лъчетерапиите,за да ги понесете по-леко и да се предпазите от негативните им последици.Очаквам да ми пишете.
д-р Захариева
цитирай
25. анонимен - Пенка Василева от Силистра
26.06.2008 21:53
Имах такъв проблем-рак на белия дроб с невъзможност да бъда оперирана и засегнати лимфни възли.По време на химиотерапията пих тройна комбинация от гъбите.Понесох я леко.Сега продължавам да ги пия.Силите ми постепенно се връщат,вече дишам по-леко.Наистина проблема на съпругата Ви е на езика не е като при мен,но аз мисля че гъбите ще помогнат и на нея,защото засилват имунната система и унищожават раковите клетки,независимо къде са те.Опитайте
цитирай
26. анонимен - Д-р Захариева, получих и втората ...
26.06.2008 23:19
Д-р Захариева,получих и втората пратка.В нея няма препоръчителен хранителен режим,моля Ви ,ако Ви е удобно да ми го изпратите.Казвам се Илка.Благодаря Ви много за бързата доставка на гъбите.
цитирай
27. анонимен - Нено Лулов
02.07.2008 19:10
Здравейте д-р Захариева производител съм на шиитаке от началота на тази година моля ако проявявате интерес обадете ми се казвам се Нено Лулов и тел ме и 0886509317
цитирай
28. анонимен - Ilko
12.07.2008 09:24
Г-жа Мария Петрова - Габрово, може ли да си напишете адреса. Бих искал за повече информация за ефекта от лечението с гъби да се срещна с вас. На 44години съм, имам проблеми със сърцето.
цитирай
29. анонимен - i7zm
21.07.2008 13:06
Kаде мога да видя цените на продуктите?
цитирай
30. анонимен - Д-р Захариева, поръчах си третата ...
28.07.2008 22:03
Д-р Захариева,поръчах си третата пратка от гъбите при вас.В момента съм на хормонолечение с нолвадекс.Забравих да ви питам има ли проблем да ги вземам ,когато пия хормоните?
цитирай
31. анонимен - отговор-д-р Захариева
29.07.2008 08:54
Не,няма проблем.Можете да си пиете лекарството заедно с гъбите,едното на другото не пречи,даже напротив-гъбите засилват ефекта от медикаментозното лечение
цитирай
32. анонимен - ваня
04.08.2008 15:24
страдам от мигрена от 15 години, можете ли да се лекувам с фунготерапия
цитирай
33. анонимен - Нина
04.08.2008 16:25
Мой близък е с диагноза аденомокарцином на хранопровода и наличие на разсейки в черния дроб има ли надежда да се оправи и какви точно гъби да пие
цитирай
34. анонимен - лечение на мигрена
04.08.2008 22:03
Да Ваня,имаме резултати в борбата с главоболието.За да прокоментираме по-подробно Вашия проблем и възможността за лечение,моля пишете ми на електронната поща zah7@abv.bg
цитирай
35. анонимен - д-р Захариева
04.08.2008 22:11
При тая диагноза Вашият близък изобщо не бива да губи време,защото то не работи в негова полза.Фунготерапията му дава шанс.За да уточним лечението,моля Ви,ако можете, изпратете ми епикризата или поне данните от последните му изследвания на РУЕ.ЛЕВКОЦИТИ,ХЕМОГЛОБИН И ТУМОРНИ МАРКЕРИ,АКО СА МУ ПРАВЕНИ ТАКИВА.
цитирай
36. анонимен - reni
05.08.2008 13:32
Здравейте! Кьде в Пловдив мога да открия тези гьби и информация за действието им?
цитирай
37. анонимен - Наташка Григорова
05.08.2008 14:30
Имам раничка на шийката на матката.Изгорена е но не е напълно заздравяла.Ще ми помогне ли лечение с гъби и кои точно да си купя.
цитирай
38. анонимен - съвт към Наташка: д-р Захариева
05.08.2008 16:30
много са нещата,които биха Ви помогнали.За да обсъдим проблема Ви дайте ми моля Ви повече информация на електронния ми адрес zah7@abv.bg
цитирай
39. анонимен - Александър Марков - Лом
05.08.2008 23:10
Носител съм на австралийски антиген HbgAg (+) може ли да ми помогнат гъбите и кои точно .Ако има някой с подобни проблеми моля да сподели
АСАТ - 42 АЛАТ - 63 ГГТ -247
цитирай
40. анонимен - отговор:д-р Захариева
07.08.2008 22:23
Да Александър,има решение на Вашия проблем.За да уточним нещата,моля ви пишете ми на zah7@abv.bg и ако Ви е възможно,ми пратете епикризата.
цитирай
41. анонимен - Въпрос
29.08.2008 12:33
Здравейте д-р Захариежа,
И аз съм един от многото отчаяни - тумор в стомаха....Въпросът ми е откъде мога да закупя от
Вашите продукти в София (видях поста за ул "Три уши" но има ли и друго място) и кои бихте ми препоръчали. Предварително благодаря и Ви желая много здраве и успехи.
Румен Перфанов
цитирай
42. анонимен - Рак на белите добре
14.10.2008 13:57
Моля,помогнете ми!Майка е болна от рак на белите дробове-казват че няма възможност за операция.Не е излезнала още биопсията но са категорични...Какво да правя! Какво да си вземем! има ли смисъл как да стане!? Объркана съм..
цитирай
43. анонимен - н.костова
19.10.2008 14:15
здравейте д-р Захариева, от 6 месеца пия различни видове гъби . колко време могат да се пият . оперирана съм от рак на гърдата , химиите ги изкарах добре остава ми една . туморният ми маркер е 30.00
цитирай
44. анонимен - Здравейте, д-р Захариева, насл...
21.10.2008 13:21
Здравейте, д-р Захариева, наследствено имаме рак на дебело черво дядо,леля,баща ми и др от родата са оперирани от тая коварна болест.Въпросат ми е могали и аз профилактично да приема от тези гиби и кои препоричвате? много ви благодаря!
цитирай
45. анонимен - относно диагнозата"рак на белия дроб"
21.10.2008 17:55
Това все пак е диагноза,не е присъда,тка,че не се отчайвайте,винаги има надежда.Моля Ви обадете ми се на тел 078/523239 или 0889326758,за да уточним състоянито на майка Ви .
д-р Захариева
цитирай
46. анонимен - относно диагнозата"рак на белия дроб"
21.10.2008 17:56
Това все пак е диагноза,не е присъда,тка,че не се отчайвайте,винаги има надежда.Моля Ви обадете ми се на тел 078/523239 или 0889326758,за да уточним състоянито на майка Ви .
д-р Захариева
цитирай
47. анонимен - относно диагнозата"рак на белия дроб"
21.10.2008 17:56
Това все пак е диагноза,не е присъда,тка,че не се отчайвайте,винаги има надежда.Моля Ви обадете ми се на тел 078/523239 или 0889326758,за да уточним състоянито на майка Ви .
д-р Захариева
цитирай
48. анонимен - относно профилактиката
21.10.2008 18:00
Да,винаги е за предпочитане да се прави профилактика,вместо да чакаме да се разболеем и тогава да се лекуваме.И на Вас ще препоръчам:звъннете ми да поговорим
цитирай
49. анонимен - рак на простатата
22.10.2008 13:19
Здравейте д-р Захариева,
От 4 години страдам от ДПХ.От няколко седмици диагнозата е рак на простатата.Може ли виталните гъби да ми помотнат...
Поздрави ! Чавдар
цитирай
50. анонимен - можели някой да ми каже долу-горе ...
23.10.2008 11:02
можели някой да ми каже долу-горе колко струват гъвите.
цитирай
51. анонимен - geri
28.10.2008 21:17
ima li vav varna takava drogeria za gubi?
цитирай
52. анонимен - Комбинации от гъби
07.11.2008 22:10
Здравейте, търсих на много места комбинации от гъби, за да помогна на баща си, който има рак с метастази. Писах и на Вас, д-р Захариева, на посочения от Вас мейл адрес, но вече 10 дни нямам отговор.
В крайна сметка попаднах на ето този сайт: http://www.agaricus-sales.net/. Като гледам цените и милиграмите (концентрацията) и ги сравнявам с това, което се предлага на българския пазар, ми се струват доста изгодни.
Ще поръчам от тези гъби и търся още някой, с когото да се комбинираме и да си разделим таксата за доставка с куриер. DHL доставя за 3 работни дни. Ако някой се интересува, нека се обади на 0887 388 074.
цитирай
53. анонимен - относно доставка на гъби
09.11.2008 21:23
откъде искате да доставите гъбите с DHL и чие производство са?Питам,защото и аз се интересувам от виталните гъби и търся най-ефикасните и на най-приемливи цени
цитирай
54. анонимен - относно гъбите
09.11.2008 21:37
моят съвт на човк,който се е лекувал с житалните гъби е:рак с метастази няма да излекувате с гъбен прах,който е по-евтин нужен е екстракт поне в началото,а той е скъп
цитирай
55. анонимен - Комбинации от гъби
09.11.2008 21:48
В отговор на запитването за гъбите: Продуктите, които виждате на сайта http://www.agaricus-sales.net/, са произведени в Бразилия. Сред тях има и капсули, и течни екстракти, които са по-силни като концентрация. Основната страница на тези продукти е www.agaricus.net. Има варианти на много езици. Аз лично ще поръчам на немския вариант на сайта, защото знам този език най-добре. Изпратих запитване и ми казаха, че могат да доставят поръчката от склад в Германия.
цитирай
56. анонимен - мнение относно лечение с гъби
09.11.2008 22:39
агарик е чудесна гъба,но при лечение на рак и особенно с метастази,не е достатъчна,необходимо е да се комбинира с поне още 2 гъби.Относно цените-това което видях в сайта www.agaricus-sales.net не е на никак ниски цени 100мл.екстракт 92 лева,а знаем че концентрацията на екстракта е най-голяма в капсулната форма.Пък и в България се предлага комбинация от 6 гъби-имунмодулатор ,който комбиниран със селен има мощно действие и цената за 90 капсули е 105 лева ,почти колкото за 100 мл само за гъбата агарик.Моя съвт е -помислете,консултирайте се и тогава поръчайте
цитирай
57. анонимен - лекуват ли лупос
21.11.2008 10:54
имам лупос и склеродермия ще ми помогнат ли гъбите и кои
цитирай
58. анонимен - отговор-предложение
21.11.2008 22:32
относно заболяването "лупус' и "склеродермия'-ако имате изследвания и епикриза ,може да ми изпратите на електронната ми поща zah7@abv.bg за да мога да Ви дам отговор . Д-р Захариева
цитирай
59. анонимен - миелом ламбда
26.11.2008 16:51
Майка ми е с диагноза миелом ламбдаIgA. Можели да взима от тези гъби вече е на химеотерапия 2 години за сега няма метастази до колкото ми е известно.Моля за отговор!!
цитирай
60. анонимен - отговор:д-р Захариева
27.11.2008 20:57
Да,гъбите биха помогнали при тази диагноза на майка Ви.Особенно щом прави химиотерапия,гъбите са необходими за да предпазят организма от вредното влияние на химикалите и ефектът е по-голям.Ако желаете повече информация.моля Ви пишете ми на електронната поща zah7@abv.bg,може да ми изпратите епикризата на майка Ви и резултатите от последните изследвания,трите имена и датата на раждане.
цитирай
61. анонимен - Има ли фалшификат и как да разпознаем
02.12.2008 15:38
Д-р Захариева ,бих искала да знам дали на пазара предлагат фалшиви витални гъби и как да ги разпознаем. Наскоро попаднах в една дрогерия където една опаковка - течен вариан - струва - 4,80 лв. Възможно ли е това? Благодаря
цитирай
62. анонимен - отговор:д-р Захариева
02.12.2008 21:08
Да,определено има фалшификати,но не мога да Ви кажа как да ги разпознавате,защото понякога се използват етикети.имитиращи оригиналните.Много се съмнявам в този течен вариант за 4,80.На пазара се предлагат:екстракти от мицела на гъбите,те са най-силни и най-скъпи;прах от мицела и прах от самата гъба-това се по-евтините и по-слабо дейсващи продукти,които се прилагат за поддържащо лечение или профилактика.Предлагат се и смеси от екстракти и прах от гъбите.Ниските цени крият опастност за едни недостаъчно пречистени и с ниска лечебни качества продукти.И понякога човек вместо да си помогне може да си навреди.
цитирай
63. анонимен - Има ли надежда?-Камелия
04.12.2008 22:44
Много Ви моля за отговор по отношение на лечение с гъбите,когато е налице далечна метастаза- в мозъка,от белодробен карцином,като метастазата е току-що оперирана.Дори няма още епикриза и хистология,само гефрир.ЯМР и скенерът не показват други метастази;предстои може би химиотерапия.Болният е на 52г.Къде можем да ви намерим?
цитирай
64. анонимен - отговор-д-р Захариева
05.12.2008 16:58
Да,има надежда.Още повече ако му прилагат химиотерапия,виталните гъби са тези които ще го предпазят от увреждания и по-лесно ще понесе самата терапия,а и ефектът от терапията ще е по-добър.А те,гъбите, от своя страна също спомагат за ликвидиране на раковите клетки.За връзка: тел. 078 523239 и мобилен 0889326758 или на електронната поща zah7@abv.bg Кабинетът ми е в Кюстендил
цитирай
65. анонимен - карцином на слюнчена железа
10.12.2008 18:30
Баща ми е с хистологично изследване карцином на слюнчена железа с метастази в лимфни възли може ли гъбите да помогнат да не се образуват други метастази както и да се спре развитието на рака
цитирай
66. анонимен - карцином на слюнчена железа
10.12.2008 18:33
Д-Р Захариева - има ли ли сте друг случаи с такъм рак какви са резултатите спира ли се развитието пациента живе ли
цитирай
67. анонимен - карцином на слюнчена железа
10.12.2008 18:33
Д-Р Захариева - има ли ли сте друг случаи с такъм рак какви са резултатите спира ли се развитието пациента живе ли
цитирай
68. анонимен - отговор д-р Захарирва
10.12.2008 20:55
Имах случай с рак на езика и метастази.Резултатите са повече от добри.След 3 месечно активно лечение метастазите са ликвидирани,общото състояние е добро,човекът вече се храни нормално,стопирано и развитието на раковите клетки в основното огнище и тяхното количество намалява.Сега пациентът е на поддържащо лечение. Убедена съм,че и във Вашия случай ще има резултати,защото атакуването с виталните гъби е комплексно,а не локално.Моят съвет е --опитайте,при всички положения ефект ще има и качеството на живот на баща Ви ще се подобри.
цитирай
69. анонимен - baziliom
17.12.2008 10:56
ljatoto operiraha maika mi ot rak na kojata-baziliom.uspe6no izrjazaha bazilioma,no sega i se pojawiha 5-6 nowi petna,koito se okazaha su6to rakowi obrazuwania.mogat li witalnite gubi da wuzdeistwat na rakowite kletki za spirane na razprostranenieto im?molja pi6ete mi
цитирай
70. анонимен - отговор-д-р Захариева
17.12.2008 12:31
Раковите клетки,независимо къде се намират в организма,са мутирали клетки,променили своето DNK.Полизахаридите, съдържащи се в гъбните екстракти , съдействат за унищижаване на тези клетки и стимулират имунната система,която също участва в битката срещу болестта.За да добия по-точна представа за състоянието на майка Ви,моля Ви да ми пратите по елктронната поща епикризата или резултатите от последните и изследвания:руе.левкоцити, хемоглобин, туморни маркери/ако са правени/,трите имена и дата на раждане.Така ще мога да определя и точната комбинация от гъби,коята би била най-подходяща за майка Ви.zah7@abv.bg
цитирай
71. анонимен - рак на дебелото черво
22.12.2008 15:53
Оперираха баща ми на 04.12.2008 от рак на дебелото черво. Моля ви, този вид рак повлиява ли се от лечението с гъби, който предлагате и как да се свържа с вас. Моят e-mail: olgamalcheva1973@hotmail.com
цитирай
72. анонимен - отговор д-р Захарирва
22.12.2008 23:26
Да,определено помага,имам много случаи,при които резултатите са много добри.Ако можете,изпратете ми на електронната поща епикризата на баща Ви и резултатите от последните изследвания,ако има:руе,левкоцити,хемоглобин и туморни мар
кери,ако са му правили. zah7@abv.bg
цитирай
73. анонимен - рак на белия дроб
23.12.2008 15:36
здравейте,баба ми е с диагноза рак на белия дроб,според докторите било късно за операция и последващо лечение.От един месец пие виталните гъби в комбинация от три вида.Сега започна втори месец да ги приема,но все още няма видимо подобрение,нито се влошава,нито се подобрява.Единствената ни надежда е в тях и се молим да й помогнат по-скоро,да облекчат дишането й,да се върне апетита й и да се изправи на крака.Може да ми пишете за подобни случаи на следния адрес:vilimira1980@abv.bg.Ще очаквам вашите препотъки.Благодаря ВИ.
цитирай
74. анонимен - отговор д-р Захариева
24.12.2008 09:50
Това че няма влошаване е добър знак.Не пишете точно каква комбинация взима баба Ви,но е добре към нея да добавите сребърна вода и селен.Аз имам много добри резултати при пциенти със същата доагноза.За да се определи точната комбинация е важно да се знае още и възрастта на пациента,съпътствуващи заболявания, приемани лекарства,резултати от изследвания на РУЕ.ЛЕВКОЦИТИ,ХЕМОГЛОБИН.
цитирай
75. анонимен - д-р В.Захариева
25.12.2008 13:39
Поздравявам всички мои пациенти с настъпващата Нова година,като им пожелавам много здраве и късмет.Здравето е ваше,грижете се за него,вслушвайте се в сигналите на тялото си,правете си профилактика ,за да бяга болестта от вас.ВСЕСЕЛА КОЛЕДА И ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
цитирай
76. анонимен - миома
02.01.2009 16:16
Кои гъби се прилагат за лечение на миоми?
цитирай
77. анонимен - странични ефекти
11.01.2009 22:40
има ли странични ефекти като обрив и гадене при приема на гъбите и възможно ли е да не бъдат приети от всеки организъм
цитирай
78. анонимен - отговор д-р Захариева
12.01.2009 21:15
при виталните гъби не можем да говорим за странични ефекти,а за съпътстващи симптоми,които показват ,че организмът се повлиява,че е започнал да се изчиства и битката с болестта е започнала.А тези сиптоми са :по-обилно изпотяване,често уриниране,обриви.При по-силното им проявяване може да се намали дозата за няколко дни,до отшумяването им ,и после се продължава пак с оптималната доза.По принцип виталните гъби се приемат добре от всеки организъм.Може да се приемат с ленено масло.
цитирай
79. katika - Имате ли проблем с броя на капсулите в опаковките
13.01.2009 20:09
От два месеца купувам от виталните гъби и установих, че никоя опаковка не съдържа 60 бр капсули - 4 опаковки проверих и се оказа, че всяка е с 3 броя по малко, а едната - даже с 5 бр. капсули по-малко.
цитирай
80. анонимен - Доброкачествени образувания на гърдите(засега)
14.01.2009 13:53
Здравейте, д-р Захариева!
Прочетох доста обстойно материалите за тези гъби и разбрах, че напълно отсраняват доброкачествени образувания (някои от тях). Имама такива на двете гърди( фиброаденоми и в последствие цистосаркома филоидес, за радост, добрата форма). Та въпросът ми е -мога ли да разчитам на премахване на тези образувания или поне на спиране на техния растеж и появата на нови, според вашия опит с тях?
Благодаря предварително!
цитирай
81. анонимен - отговор д-р Захариева
14.01.2009 18:07
Да,определено може да очаквате добър резултат.Имаме опит и в комплексно прилагаne na фунготерапия и ароматотерапия при този вид заболявания и резултатите са повече от добри.Ако желаете да обсъдим по-подробно Вашия проблем можете да ми пишете на електронната поща;zah7@abv.bg
цитирай
82. анонимен - отговор д-р Захариева
14.01.2009 18:07
Да,определено може да очаквате добър резултат.Имаме опит и в комплексно прилагаne na фунготерапия и ароматотерапия при този вид заболявания и резултатите са повече от добри.Ако желаете да обсъдим по-подробно Вашия проблем можете да ми пишете на електронната поща;zah7@abv.bg
цитирай
83. анонимен - въпрос
16.01.2009 18:10
Уважаема госпожо д-р Захариева,
баща ми е опериран днес от рак на дебелото черво и черният му дроб е в лошо състояние. Предстои му химиотерапия. Положението му е доста лошо, какво ще ни препоръчате?
Благодаря, предварително!
цитирай
84. анонимен - отговор д-р Захариева
17.01.2009 18:22
Още преди да е започнал химиотерапията е необходимо да започне приема на витални гъби.Това ще подпомогне организма да понесе по-леко терапията,ще засили ефакта от нея и ще започне фактическия лечебен процес.Обикновенно в такива случаи се започва с тройна комбинация /ексракти/и в по-голяма доза.За да определя обаче каква ще е най-подходящата за баща Ви комбинация са ми необходими някои данни.Моля Ви обадете ми се по телефона ,за да ги уточним:тел.:078/523239 и моб. 0889326758.
цитирай
85. анонимен - за косопад
20.01.2009 15:38
д-р Захариева. мога ли да очаквам подобрение при прием на "полипорус" при естествен косопад на 32 години съм...
цитирай
86. анонимен - отговор д-р Захариева
23.01.2009 22:48
Да ,но няма да е достатъчно само това.Уточнена ли е причината за косопада? Може да е необходимо по-комплесно въздействие.
цитирай
87. анонимен - rak v tazobedrena stava
24.01.2009 19:40
ima li lechenie i kakvo e to-molia za pomoht
цитирай
88. анонимен - karcinomi na slun4estata jleza
24.01.2009 20:29
d-r Zaharieva, maika mi e s uto4nena diagnoza, karzinomi na slun4estata jleza. Napraviha i operacia, no otnovo se pojviha. Kakvo bihte me posavetvali? Da pie li niakakvi gabi?
цитирай
89. анонимен - отговор д-р Захариева
25.01.2009 21:26
Рак в тазобедрената става е много общо казано.Нужна ми е повече информациа.Моля Ви обедете ми се по телефона за да уточним с какво и киак може да се въздейства.Тел 078/523239 и моб. 0889326758
цитирай
90. анонимен - отговор д-р Захариева
25.01.2009 21:31
Да,фунготерапията наистина би и помогнала.За да Ви кажа точно какви гъби и в каква комбинация ми е необходима още малко информация.Затова бих Ви предложила и на Вас да ми се обадите по телефона за да доуточним.
цитирай
91. анонимен - Бети
26.01.2009 15:49
кажете цените
цитирай
92. анонимен - карцином на стомаха
28.01.2009 11:20
Оперираха майка ми преди 6 години от карцином на стомаха.Сега е с метастази в корема.Ще помогнат ли гъбите
цитирай
93. анонимен - отговор за цените
30.01.2009 22:31
цените зависят от съдържанието на продукта:най-скъпи са гъбните екстракти-60 лева опаковка от 60 капсули;най-евтин е гъбния прах и се плзва преди всичко за профилактика или за поддържащо лечение
цитирай
94. анонимен - карцином в стомаха
30.01.2009 22:37
При мен това помогна ,подобри се качеството ми на живот и надеждата ,че мога да се излекувам се върна
цитирай
95. анонимен - странични ефекти
03.02.2009 16:55
взимам от гъбите
- на места по гърба ми започна да се лющи кожата и леко да се пигментира - възможно ли е да е страничен ефек - имате ли имформация
цитирай
96. анонимен - д-р В.Захариева
06.02.2009 21:45
Странични ефекти при приема на лечебните гъби не са констатирани.Възможно е да се получат временно обриви,често изпотяване,по-често уриниране,но това не са странични ефекти,а признаци,че лечебният процес е започнал,организмът първо се изчиства от натрупалите се в него токсини.
цитирай
97. анонимен - Продавам неизползвани неразопаковани витални гъби
08.02.2009 20:11
Агарикус блазеи Extract 20% - 2 бр.,120 лв.
Рейши - 2 бр.,120 лв.
Херициум - 1 бр.,62 лв.
Мейтаке - 1 бр.,60 лв.
Прополстом - 2 бр.,8 лв.
цитирай
98. анонимен - Продавам неизползвани неразопаковани витални гъби
08.02.2009 20:14
телефон за връзка - 0895029487 - Зорница
цитирай
99. анонимен - razseiki v belia drob
11.02.2009 22:06
operirana sam ot tumor na desnia babrek i imam meta v belia drob vzeh si gabi ot dr.mihailov.dr.zaharieva sastite li sa kato vashite
цитирай
100. анонимен - отговор д-р Захариева
15.02.2009 13:11
Не ми пишете какви са гъбите,за да мога да Ви отговоря дали са от тези,с които работя аз.
цитирай
101. taneto - превантивно
07.03.2009 09:54
Откриха ми мастопатична дисплазия и на двете гърди. Добре ли е да започна да вземам гъби, и ако да, какви да бъдат те? От това, което съм прочела за фунготерапията, разбирам, че е желателно да се прави профилактика с гъби поне веднъж годишно.
цитирай
102. анонимен - отговор д-р Захариева
12.03.2009 21:19
Най-малкото,което може да направите за себе си като профилактика на по-сериозни проблеми е да пиете поне 1 месец женската комбинация от гъби.Ако има наличие на накакви образувания/фиброми,кисти,туморчета/ е необходимо по-сериозно лечение с комбинация от поне 3 вида гъби-екстракти в продължение на 3 месеца.
цитирай
103. анонимен - използване на гъбите при тумор(хордом)в мозака
13.03.2009 17:52
Ако може да ми препоръчате,какви гъби да опитам,благодаря ви.Забравих да спомена,преминати лечения,2 операции,и лъчелечение.
цитирай
104. анонимен - отговор д-р Захариева
15.03.2009 21:44
за да Ви препоръчам най-подходящат за Вас фунготрерапия ми необходима малко повече информация.Ако Ви е удобно ,обадете ми се по телефона или пишете на електронната ми поща.
078/523239 или мобиле.:0889326758
цитирай
105. анонимен - Заболяване от кожен меланом
18.03.2009 12:03
Д-р Захариева, много Ви моля за съвет.На съпругата ми направихме операция от кожен меланом през 2007 год. През август открихме подути лимфни възли и ги оперирахме. Сега сме на химиотерапия с Дакарбазин.Какви гъби е необходимо да вземаме и от къде да си ги купим.Предварително Ви благодаря! Казвам се Съби Андонов Еmail subi_andonov@abv.bg
цитирай
106. анонимен - карцином на шийката на матката
25.03.2009 12:49
д-р Захариева много Ви моля за сьвет.Оперирана сьм през 2004г.До сега що годе бях добре но сега ми се увеличи туморния маркер .При направения скеинер имам увиличени лифни вьзли .Можели да ми кажети какви гьби да порьча ми.Предварително Ви благодаря
цитирай
107. анонимен - отговор д-р Захариева
25.03.2009 13:48
моля Ви напишете ми на електронната поща zah7@abv.bg данните от последните Ви изследвания:руе,хемоглобин,левкоцити,туморни маркери;съпътстващи заболявания/ако има такива/,трите имена и дата на раждане.Ще направя най-подходящата за вас схема по фунготерапия.
цитирай
108. анонимен - Рак на белия дроб и разсейки
05.04.2009 20:42
Д-р Захариева,ще съм ви мн.благодарна,ако можете да ми помогнете.Баща ми беше опериран от рак на белия дроб и му бе отстранена цялата дясна половина.Ле4ение не му бе назна4ено.Сега след около 3 месеца и след като потдържа постоянно температура,му бяха открити разсейки в бъбреците и в далакът.Казват,4е не подлежи на операция ,оба4е ще го подложат на химиотерапия.Моля ви кажете ми има ли някаква надежда,ако по4не терапията със гъбите.Благодаря ви предварително!
цитирай
109. анонимен - отговор д-р Захариева
06.04.2009 13:08
Да,при състоянието на баща Ви фунготерапията определено би помогнала,.Особенно належаща е и щом се предлага химиотерапия-ще я понесе по-леко и ще има по-голям ефект.Обадете ми се по телефона,за да уточним още някои подробности по състоянието му-необходими са ми за да мога да определя най-подходящата за него комбинация от гъбите,ако разбира се решите да му ги давате.Може да ми пишете и на електронната поща zah7@abv.bg
цитирай
110. анонимен - Болест на крон
24.04.2009 20:39
Д-р Захариева, моля, кажете вашето мнение относно лечението на Крон с виталните гъби и горе долу колко струва то, имаики предвид скъпото поддържащо лечение на тези пациенти. Благодаря.
цитирай
111. анонимен - аденом на щитовидна жлеза
25.04.2009 13:32
Д-р Захариева аз съм с диагноза аденом на щитовидната жлеза . Образуванието е около 13 мм с калцификати. Хормоните са в норма. Не ми е правена биопсия. Казаха да побързам с операцията, защото последното ехото беше притеснително според лекарите. Какво ще ме посъветвате. Има ли смисъл да опитвам с алтернативни методи като виталните гъби например или да се оперирам по-скоро. Проблемът е че не съм раждала и се страхувам дали това ще е възможно след отстраняване на жлезата. М. Варна
цитирай
112. анонимен - mimoza578
03.05.2009 16:18
неможе ли да се поръчат по интернет?
цитирай
113. анонимен - mimoza578
03.05.2009 16:22
mimoza578@abv.bg
цитирай
114. анонимен - Ендометриоза , полип в кухината на матката
14.05.2009 22:42
Д-р Захариева, при направена ми лапароскопия / 2008 г. / се установи диагнозата ендометриоза.Проведено лечение с Деферелин-6 м. Миналият месец - хистероскопия на полип на матката. / Хистологичен резултат : Хиперплазия симплекс на ендометриума /.Моля за съвет - как биха повлияли виталните гъби при тези заболявания? Не съм раждала. Родена съм 1975 г. Благодаря Ви! Успех на всички !
цитирай
115. анонимен - otgowor
16.05.2009 18:53
za da moga da Wi kaja kakwo na was konkretno shte Wi pomogne,sa mi neobhodimi oshte njakoi danni ,za towa ako Wi e wazmojno, obadete mi se po telefona,za da gi utochnim.
d-r Zahariewa
цитирай
116. анонимен - странични симптоми
16.05.2009 23:43
моят близка болна от рак ги приема ударна доза по 6 сутрин 3 обед 10 вечер и получи нещо като цистит гади й се дали такава е реакцията Д-р Захариева?пие ги вече месец
цитирай
117. анонимен - fungite
10.06.2009 15:55
imate li opakovki na prah ,kolko grama sa i na kakvi ceni sa
цитирай
118. анонимен - HELP
15.06.2009 10:25
Здравейте! Майка ми е оперирана от рак на гърдата. Седем години по-късно установиха метастази в черния дроб и костите. Отслабнала е жестоко, няма сили. Заради завишени показатели на черния дроб отказват химиотерапи, както и заради висок билирубин - 50,9. Тя е на 65 г. Какви гъби може да пие - поне да поддържаме статуса или да се закрепи организма, да подобрим показатели, за да стигнем до химиотерапия. Друго не можело да се направи според лекарите.
цитирай
119. анонимен - HELP
15.06.2009 10:29
Допълнение - има асцит, събира течност в корема, правихме пункции три пъти вече. Сигурно пак ще правим скоро.
цитирай
120. анонимен - отговор д-р Захариева
27.06.2009 15:21
Мисля,че за майка Ви фунготерапията би направила много.Моля Ви обадете ми се по телефона,искам да уточня още някои подробности около състоянието и,преди да определя комбинацията ,която ще е най-подходяща за нея.
цитирай
121. анонимен - аденом на хипофизата
08.07.2009 10:13
Съпругът ми беше опериран от аденом на хипофизата през февруари 2008.Хистологията беше остеом- остеоид.Сега на ЯМР отново има тумор 10,8/13 мм.Може ли с помощта на гъбите да избегне операция
цитирай
122. анонимен - отговор д-р Захариева
10.07.2009 11:17
Ако операцията е възможна и се предлага от хирурзите,по-добре е да се оперира,а след това да започне лечение с гъбите,с цел да се довърши лечебния процес и да няма рецидив.Туморът е на такова място,че може да наруши функцията на хипофизата.
цитирай
123. анонимен - запитване
29.07.2009 12:35
Д-р Захариева, казвам се Соня Николова и миналия четвъртък, 23 юли, Ви изпратих едно писмо по електронната поща. Моля Ви отговорете ми дали сте го получили и можете ли да помогнете на баща ми.
цитирай
124. анонимен - otgovor
01.08.2009 21:33
Zdravejte Sonja! Proverih elektronnata si poshta-pismo ot Vas njamam.Molja Vi pishete mi pak ii mi dajte vyzmojno poveche danni za zaboljavaneto si,rezultati ot izsledvania.
d-r Zaharieva
цитирай
125. анонимен - Доктор Захариева, миналата година ...
14.09.2009 22:44
Доктор Захариева,миналата година направих един курс от гъбите.Сега пия водорасли.Може ли да пия едновременно гъби и водорасли.Гъбите ми действаха много добре.
цитирай
126. анонимен - отговор д-р Захариева
15.09.2009 09:58
Моето мнение е :след като приключите с водораслите,обезатело си направете един курс с гъбите.Поне два пъти в годината фунготерапевтичната профилактика е много важна.
цитирай
127. анонимен - кожни заболявания
09.10.2009 18:55
д-р Захариева ,искам да попитам кожното заболяване псориазис може ли да се лекува с гъбите или поне някакво по-ефикасно действие има ли?Също така по време на раждане качих 30кг, а свалих само 15кг. и повече не мога...какво да приемам според вас??
цитирай
128. анонимен - отговор д-р Захариева
12.10.2009 21:31
За да мога да Ви дам по-точен и конкретен отговор,са ми необходими повече данни за Вашето здравословно състояние.Затова добре би било да ми се обадите по телефона или да ми пишете на електронната поща.А по принцип отговора ми е :да ,би могло да Ви се помогне с фунготерапията и в двете направления.
цитирай
129. анонимен - Аденосквамозен карцином на белия дроб с мета
19.10.2009 13:57
Здравейте, д-р Захариева!Баща ми е на 60г.,с тази диагноза му отказаха операция.От постингите разбрах за тройна комбинация с гъби.Каква е тя?Ще мога ли да я купя от дрогерия в София или трябва да се свържа с Вас?Николова , София
цитирай
130. анонимен - отговор д-р Захариева
19.10.2009 22:10
Предлагам да ми пишете на електронната поща или да ми се обадите по телефона,за да уточним някои подробности по състоянието на баща Ви.Ако е възможно да ми изпратите и епикризата и резултатите от последните кръвни проби:утайка,левкоцити,хемоглобин:туморни маркери.
цитирай
131. nikolov1979 - здравейте откаде мога да си поръчам ...
17.11.2009 21:00
здравейте откаде мога да си поръчам -МЕЙТАКЕ-/GRIFOLA FRONDOSA/ по интернет
цитирай
132. анонимен - отговор д-р Захариева
18.11.2009 15:17
ако на електронната поща ми напишете адреса си,можем да изпишем гъбите от фунгоцентъра и да Ви ги изпратим с указание за ползване
цитирай
133. анонимен - J.ilieva
03.01.2010 13:41
Д-р. Захариева.баща ми е на 69г. Има инсулт от десет години,а сега му откриха и рак на стомаха.Отказаха да го оперират,защото няма да издържи.Изписаха го на 07.12.2009.безнадежно.Много отслабна не се храни въобще-има ли някаква надежда да се оправи ако започне да приема от гъбите и по-точно АГАРИКУС БЛАЗЕИ-МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ
цитирай
134. анонимен - отговор д-р Захариева
07.01.2010 14:55
В случая баща Ви има нужда от прием на витални гъби.Не можем да очакваме пълно излекуване,но удължаване и подобряване качеството на живот.Приемът само на Агарик е съвсем недостатъчен.Пациентът се нуждае от масивна комбинация от витални гъби.Ако желаете да прокоментираме по-подробно състоянието на баща Ви и евентуалното му лечение ,пишете ми на електронната поща.
цитирай
135. анонимен - здравей те
09.01.2010 15:13
На баща ми откриха рак на стомаха. Оперираха го но нищо не са могли да отстранят защото се е оказало че туморът е много голям и има расейки на черният дроб. След изписването не ме предписаха никакво лечение. Сега повръща и почети неможе да приема вода и храна.Д-р Захариева може ли виталните гъби да помогнат и ако е така какви точно трябва да приема. благадарим предварително
цитирай
136. анонимен - отговор д-р Захариева
17.01.2010 21:30
Здравейте!Витални гъби за баща Ви -ДА ,но за да кажа какви точно,са ми необходими още някои данни относно състоянието му и резултати от направените му изследвания.Пишете ми ,моля Ви,на елекртонната поща или ми се обадете по телефона,за да ги уточним.
цитирай
137. анонимен - Диабет
10.02.2010 20:44
Здравейте! Не съм запознат с фунготерапията, но искам да опитам . Преди 5 месеца ми установиха диабет тип 1 инсулино зависим като дозите ми са следните 8-8-8-10(последният е бавно дейст.). Какви гъби ще ми препоръчате. Благодаря
цитирай
138. анонимен - отговор д-р Захариева
11.02.2010 11:40
Здравейте!Най-подходящата гъба при диабет е КОПРИНУС.Но за да мога да кажа за вас с точност какво е най-добрто,моля Ви напишете ми на електонната поща повече данни за здравословното Ви състояние,имате ли други заболявания,какви лекарства приемате ??
цитирай
139. анонимен - наднормено тегло Даниела
19.02.2010 23:15
Здравейте д-р Захариева! На 46 години съм, висока съм 173 см. и с тегло 81 кг. Купих си и вече 10 дни пия ЯМАКИРО+ три пъти на ден преди хранене по две капсули. В него гъбен екстрат е от кордицепс, а другите гъби са прах. Считате ли че тази комбинация е в състояние да нормализира теглото ми или трябва да си купя гъбен екстракт и от другите гъби. В добро здравословно състояние съм, не пия лекарства за лечение. Получавам главоболие от настинка и от пренатоварване в работата, което лекувам с нурофен. e-mail : deni_3972@abv.bg Ще се радвам ако ми отговорите. Пожелавам Ви здраве и успех! Даниела
цитирай
140. анонимен - злокачествен рак на коремната ципа, тънките черва и пикочния мехур
21.02.2010 09:03
Здравейте д-р Захариева!

Баща ми е със злокачествен рак на коремната ципа, тънките черва и пикочния мехур. В момента е с асцит, подуване и трудна проходимост на червата.Почти не може да се храни! Искаме да опитаме метода на лечение с витални гъби. Моля да ни препоръчате комбинация от гъбите. Как могат да бъдат вземани гъбите за да бъдат максимално лесно приемани от организма, при положение,че той почти не може да се храни (червата му са почти непроходими)?

Благодаря преджарително за отговора!
цитирай
141. анонимен - отговор д-р Захариева
21.02.2010 13:06
За да изготвя схема за лечение на баща Ви са ми необходими още някои данни ,относно здравословното му състояние.Може да ми се обадите по телефона за да уточним.
цитирай
142. анонимен - отговор д-р Захариева
21.02.2010 13:15
Здравейте Даниела!Правилно сте се ориентирали към Ямакиро+,но не бива да очаквате толкова бърз резултат.Трябва да го приемате най-малко 2 месеца и след това той си има още 2 месеца последействие.Необходимо е още да придържате към определен хранителен режим,което в никакъв случай не значи гладуване.Ако нивото на ензими в организма Ви е добро и имате нормално проходим стомашно-чревен тракт/т.е няма проблеми/,резултати по отношение на телесната маса ще имате,нужно Ви е само малко търпение. Желая Ви успех!
цитирай
143. анонимен - ново писмо наднормено тегло Даниела
07.03.2010 14:29
Здравейте д-р Захариева,
Благодаря Ви, че ми отговорихте на първото писмо. Както Ви писах от 10 февруари използвам Ямакиро. От 03 март след като изпия две капсули от Ямкиро и след 1/2 час се нахраня......след 30-40 минути получавам разстройство. Много Ви моля да ми отговорите дали това е нормална прочистваща реакция или трябва да намаля дозировката / три пъти по две капсули/ или изобщо да спря Ямакиро.... Нямам болки при разстройството, нито съм отпаднала, с една дума чувствам се добре. Ще се радвам ако ми отговорите......Пожелавам Ви здраве и успех !
Даниела
цитирай
144. анонимен - Здравейте Д-р Захариева
18.03.2010 19:05
в паника и огромен ужас съм защото преди дни на моя прекрасна приятелка и поставиха диагноза остра лимфобластна левкемия! Могат ли някои от изброените гъби или комбинация от тях да спомогнат оздравяването и възстановяването ?
Ще Ви бъда вечно признателна !
Елена
цитирай
145. анонимен - отговор д-р Захариева за Даниела
18.03.2010 19:27
Нормално е един продукт спомагащ за намаляване на телесната маса,какъвто е Ямакиро,да има изчистващ ефект,но ме учудва еактът,че при Вас този ефект се появява почти 1 месец след като сте започнали да го приемате.Опитайте да приемате Ямакиро,като отваряте капсулите и изсипвате съдържанието в сок или просто в храната.Това ,че се чувствате добре е добър знак и според мен трябва да продължите приема.Регулирайте храненето.
цитирай
146. анонимен - отговор д-р Захариева за Елена
18.03.2010 19:33
Разбираемо е притеснението Ви,но това е просто диагноза ,а не присъда.Моля Ви, пуснете на електронната ми поща епикризата на приятелката Ви и резултати от всички изследвания,които са й правени.Така,ще мога да определя най-подходящата комбинация от гъби,които биха й помогнали.Колкото по-бързо,толкова по-добре.Времето не работи в нейна полза.
цитирай
147. анонимен - горещо Ви благодаря за одговора !
20.03.2010 10:28
За жалост самата епикриза не мога да взема , диагнозата е Остра миелоидна левквмия бластика ! Дано съм го написала правилно, имам предвид по телефона това чух от нея и това записах. Имам хематологичното изследване което Ви пращам !

СУЕ (РУЕ)67mm/hМ до 50 г.до18,над 50 г.до 22;Ж до 50 г.до 25,над
ПКК-22 показателя*ПрофилВиж по-долу
WBC (левкоцити)2.34x10^9/L3.5 - 10.5
LY% (лимфоцити - %)30.000%20-48(50 - 70за деца до 4г)
MO% (моноцити - %)30.200%1.00-11.0
EOS%(еозинофили - %)0.143%0-6
BASO%(базофили - %)1.760%0-2
GR% (гранулоцити - %)37.900%40 -70(20- 50 за деца до 4г)
LY# (лимфоцити - бр.)0.700x10^9/L1.100 - 3.800 (1.300 - 7.400 за деца до 4г)
MO# (моноцити - бр.)0.706x10^9/L0.070 - 0.80
EOS#(еозинофили - бр)0.003x10^9/L0.000 - 0.500
BASO#(базофили - бр)0.041x10^9/L0.000- 0.140
GR# (гранулоцити - бр.)0.887x10^9/L2.100 - 6.400 (0.900 - 5.300 за деца до 4г)
RBC (еритроцити - бр.)4.270x10^12/LM(4.4 - 5.9) Ж(3.7 - 5.3)
Hgb (хемоглобин)90g/LМ(135 - 180) Ж(120 - 160)
Hct (хематокрит)0.284L/LМ(0.40-0.53) Ж(0.36-0.48)
MCV (ср. обем на еритроцита)66.40fL82.0 - 96.0
MCH (ср. Hbg съдърж. в еритр. )21.00pg27.0 - 33.0
MCHC (ср. Hgb конц. в еритр.)317g/ L300-360
RDW (девиация на ерит. р-ие)28.50%11.5 - 14.5
Plt (трoмбоцити)114x10^9/L130-360
MPV (ср обем на тромбоцита)*fL7.5 - 11.0
Pct (тр обем/ общ обем)*ml/L1.0 - 2.5
PDW (ширина на тр р-ие)*0.0 - 99.9
ДКК - мануалноНЕГОТОВПрофилВиж по-долу
St (Щаб- пръчкоядрен гранулоцит)НЕГОТОВ0.00 - 0.06
Sg (сегментоядрен гранулоцит)НЕГОТОВ0.40 - 0.70 (0.22 - 0.48 за деца до 4г)
Eo (еозинофилен гранулоцит)НЕГОТОВ0.00 - 0.06
Ba (базофилен гранулоцит)НЕГОТОВ0.00 - 0.02
Mo (моноцит)НЕГОТОВ0.01 - 0.11
Ly (лимфоцит)НЕГОТОВ0.20 - 0.48 (0.40 - 0.68 за деца до 4г)
Pl (плазмоцит)НЕГОТОВ0.00-0.005
биохимия
Глюкоза ( Glucose )6.17mmol/lвеноз. от 3.8 до 6.1, капилярна от 3.5 до 5.5
Холестерол - общ ( Total Cholesterol )5.25mmol/lСЗО до 5.5 Бълг. до 6.0
Холестерол - HDL-Cholesterol1.08mmol/lнад 1.0
Елена и продължение
цитирай
148. анонимен - продължение на изследванията
20.03.2010 10:31
Триглицериди (Triglycerides )1.82mmol/lдо 2.3
Желязо (Fe)7.61µmol/lМ(12.5-32.2) Ж(10.7-32.2)
хормонален анализ
TSHНЕГОТОВmIU/l0.35 - 5.00

с нетърпение очаквам ако Ви е възмжно да ми кажете за комбинацията и как да я закупя !
ГОРЕЩО БЛАГОДАРЯ
Елена
цитирай
149. анонимен - рак на дебелото черво на мама
15.05.2010 06:15
здравейте д-р,ЗАХАРИЕВА,писах ви на имейла във връзка с мама която е оперирана и с диагноза карцином,и разсейки в лимфните възли,моля ви да си кажете мнението,в момента мама пие immune modulator,дали е достатъчно само това или още нещо да се вземе,предстои химиотерапия на 26.05.2010.ще се радвам да ми отговорите за да знаем какво да правим,желая ви мн здраве и на всички около вас,благодаря че има добри хора като вас,с уважение;Марияна Рашкова
цитирай
150. анонимен - ГЕРБ
22.06.2010 12:09
Здравейте, д-р Захариева! Страдам от 4 години от гастро-езофагиална рефлуксна болест. Обясниха ми, че е заболяване доживот. Периодически приемам инхибитори на протонна помпа, но спазмите от раничките на хранопровода са често явление. Страхувам се да не прерастнат в карцином. Може ли лечението на конкретното заболяване с immune modulator да има реален ефект. При какви условия, хранителен режим и т.н. Благодаря предварително! С уважение: Маргарита
цитирай
151. анонимен - otgovor
22.06.2010 22:57
Zdrawejte Margarita!Spored men bi moglo da se nameri re6enie na problema,no sa mi neobhodimi powe4e danni.Molbata mi e da mi izpratite po elektronnata po6ta ako imate epikriza ili rezultati ot poslednite izsledwaniq ,koito ste prawili.Pri Was samo imunmodulatora nqma da e dostaty4en za da se re6i problema.
цитирай
152. анонимен - Въпрос
23.08.2010 12:04
Моля за мнение, ако има такова, относно влиянието на Фунготерапията при МС, а също така и при ставни проблеми като например артрит, подути и болезнени стави. И в двата случая става въпрос за слаба имунна система.
цитирай
153. анонимен - otgovor
29.08.2010 23:26
Da,ima Razrabotena programa za prilojenie pri MS.Za drugite problemi,za koito pi6ete sa6to bi moglo da se pomogne i naj ve4e na imunnata sistema.Za da moga oba4e da kaja koq 6te e naj-podhodq6tata shema za konkretniq 4ovek sa mi neobhodimi pove4e danni za sastoqnieto mu.Ako imate epikrizi ili nqkakvi izsledvaniq ,moje da mi gi izpratite na elektronnata po6ta.

d-r Zahariewa
цитирай
154. анонимен - Къде могат да се видят цените?
27.09.2010 15:05
Къде могат да се видят цените?
цитирай
155. анонимен - otgovor
06.10.2010 21:23
Da, ima Razrabotena programa za prilojenie pri MS. Za drugite problemi, za koito pi6ete sa6to bi moglo da se pomogne i naj ve4e na imunnata sistema. Za da moga oba4e da kaja koq 6te e naj-podhodq6tata shema za konkretniq 4ovek sa mi neobhodimi pove4e danni za sastoqnieto mu. Ako imate epikrizi ili nqkakvi izsledvaniq, moje da mi gi izpratite na elektronnata po6ta.
цитирай
156. анонимен - С благодарност! Д.К.
25.10.2010 13:25
Д-р Захариева, благодаря Ви за отзивчивостта! Никога не сте отказала за съвет. От няколко месеца, докато траеше лечението на майка ми от рак на гърдата и след това прилагаме терапия и с виталните гъби по Ваше предписание. Много съм доволна от ефекта.Консултирала съм се и с други лекари в София, но никой друг не е бил толкова задълбочен и внимателен, като Вас. Впечатлена съм от индивидуалния Ви подход и от резултатите.
Желая Ви здраве и дух, да продължавате да сте все така полезна за нуждаещите се хора! Благодарим Ви! Много лично щастие!
цитирай
157. анонимен - naistina pomagat-tezi gubi sa 4udo
16.01.2011 08:28
благодаря ви д-р захариева...с комбинацията от гьби ис4езнаха кистите и туморите,които имах.здраве и дьлаг живот...цвети от радомир...
цитирай
158. анонимен - хора кажете истината!
22.02.2011 14:08
Почти всичко съм изчела за виталните гъби,от както разбрахме , че баща ми е с аденокарцином на десен бял дроб и с преврален излив. Четвърти клиничен стадий, в момента на химиотерапия. Знаете, че човек дава мило и драго в такива безизходни случаи, но защо ли не се цитират истинските или пълните имена на хората, които наистина са се излекували или получили подобрение на състоянието си. С тази анонимност винаги оставят съмнения, че всичко е реклама, а гъбите съвсем не са по силите на обикновените хора. Не искам никого да засегна,Доста са противоречивите мнения. Ако тези гъби наистина помагаха, нямаше ли да намалее смъртността от рак в България? Всеки би намерил 3-4 хиляди лева, само и само да спаси един човешки живот. Надявам се да се намери поне 1 доблестен човек и да си цитира имената и евентуално телефон за връзка. Благодаря на всеки предварително! Желая успех на всички в борбата с тази коварна болест!
цитирай
159. анонимен - карцином на езика
23.02.2011 17:41
Д-р Захариева, незная дали още четете този форум-надявам се да; Искам да Ви попитам дали все още се занимавате с витални гъби - виждам,че темата е отдавна; Баща ми е с умеренодиференциран плоскоклетъчен карцином на езика Т4Н0М0, опериран отпреди 10-тина дена, предстои му консултация с лъчетерапевт за назначаване на лечение. юима ли надежда да се подобри състоянието му с гъбите и до каква степен може да се очаква подобрението(ако има такова...). Купихме от скъпите витални гъби,понеже сме в София; незная какъв е вашия вносител? Моля помогнете! Благодаря предварително!
цитирай
160. анонимен - хистиоцитоза х
10.03.2011 18:45
Д- Захариева, дъщеря ми е на 31г. и й поставиха тази диагноза. Може ли да прилага фунготерапия и каква бихте й препоръчали Вие
цитирай
161. анонимен - мнение
13.03.2011 21:18
Считам,че не се цитират пълните имена ,а само инициалите ,защото хората не желаят да се дава гластност на проблема им.А колкото до това дали помага....предполагам ,че зависи от общото състояние ,от фазата на заболяването,от това дали се подхожда с доверие,от постоянството при прилагане на лечението и т.н.
цитирай
162. анонимен - отговор д-р Захариева относно диагнозата КАРЦИНОМ НА ЕЗИКА
13.03.2011 21:26
Щом баща Ви е ползвал виталните гъби,сигурно вече сте се консултирали с лекарите във фирмата.Ако не..пратете ми по електронната поща епикризата и резултатите от изследванията,които са му правени.
цитирай
163. анонимен - отговор д-р Захариева относно диагнозата КАРЦИНОМ НА ЕЗИКА
13.03.2011 21:28
Щом баща Ви е ползвал виталните гъби,сигурно вече сте се консултирали с лекарите във фирмата.Ако не..пратете ми по електронната поща епикризата и резултатите от изследванията,които са му правени.
цитирай
164. анонимен - отговор д-р Захариева относно диагнозата КАРЦИНОМ НА ЕЗИКА
13.03.2011 23:35
Щом баща Ви е ползвал виталните гъби,сигурно вече сте се консултирали с лекарите във фирмата.Ако не..пратете ми по електронната поща епикризата и резултатите от изследванията,които са му правени.
цитирай
165. анонимен - отговор д-р Захариева относно диагнозата КАРЦИНОМ НА ЕЗИКА
13.03.2011 23:36
Щом баща Ви е ползвал виталните гъби,сигурно вече сте се консултирали с лекарите във фирмата.Ако не..пратете ми по електронната поща епикризата и резултатите от изследванията,които са му правени.
цитирай
166. анонимен - отговор на д-р Захариева относно диагноза хистиоцитоза х
13.03.2011 23:41
моля Ви пратете ми епикризата и резултатите от последните изследвания,които са и правени на електронната ми поща.
цитирай
167. анонимен - полип на сигмата
10.08.2011 20:48
откриха на баща ми два полипа на дебелото черво !Отстраниха ги .Бяха доброкачествени .Възможно ли е пак да се появят?
цитирай
168. анонимен - полипектомия
10.08.2011 21:12
Здравейте , д-р Захариева .Преди 5 месеца откриха на баща ми два полипа на сигмата единия с големина колкото 5 стотинки , адругия колкото 2 стотинки. Премахнаха ги . Резултата беше доброкачествен . Искам да попитам възможно ли е пак да се появят или нещо посложно не дай си боже.
цитирай
169. анонимен - полипи на дебело черво
11.08.2011 15:35
можем ли да започнем лечение с виталните гъби , за да предотвратим появата на други полипи?
цитирай
170. анонимен - Гъбите наистина са чудотворни
10.09.2011 08:14
Аз съм пила много от тия гъби и те наистина действат, мой познат си излекува гнойно възпаление на венците с гъбата ХЕРИЦИУМ, аз съм употребявала КОРДИЦЕПС за имунитета понеже съм алергична и постоянно трябва да пия стимулиращи хранителни добавки. Оправих си чревната флора с ХЕРИЦИУМ, пила съм ШИЙТАКЕ, ВСИЧКИ ТИЯ ГЪБИ ПОМАГАТ, ПРОЧИСТВАТ ОРГАНИЗМА ОТ ВСЯКАКВИ БАКТЕРИИ И БАЦИЛИ.
цитирай
171. анонимен - тумор на ларинкса
20.11.2011 22:06
Здравеите, д-р Захариева!Баща ми е на 53г.с тумор на ларинкса.Не пожела да направи лъчетерапи.Храни се за сега,но трудно преглаща и много храчи понякога има и малко кръв.Има ли надежда някоя от гъбите да му помогне?
цитирай
172. анонимен - rak na beliq drob
18.04.2012 15:01
iskam da popitam dr. zaxarieva koi g1bi da zapo4ne da vzema moq blizak profilakti4no dokato izleze okon4atelnata diagnoza
цитирай
173. анонимен - Искам да попитам коя от гъбите е н...
02.05.2012 17:10
Искам да попитам коя от гъбите е най-подходяща за високо кръвно и сърдечна недостатъчност
цитирай
174. анонимен - zdr dr Zaharieva, tova koeto pro...
28.05.2012 23:18
zdr dr Zaharieva,tova koeto pro4etoh mnogo me zaintriguva i iskam da popitam koq kombinaciq ot gabi e nai-podhodqshta za tretirane na rak na babreka.Nasro4ena e operaciq za otstranqvaneto mu na 14.06 i se 4udq dali ima 6ans da se spasi?
цитирай
175. анонимен - БЕЗИЗХОДИЦА-има ли някакъв шанс
30.06.2012 13:43
да помогнат при мускулна дистрофия
цитирай
176. анонимен - карценом в пикучния мехур
20.08.2012 13:25
Д-р Захариева, пратих ви имеил с епикриза. Каква комбинация от гъби ще е добра в този случай?
цитирай
177. анонимен - Д-р Захариева
29.08.2012 21:15
Д-р Захариева, пратил съм ви имейл във връзка с допитване за тумор в главата.
Днес ви звънях, но не вдигнахте, ще съм ви благодарен ако ми отговорите на имейла или да се чуем по телефона понеже е спешно.
цитирай
178. lechenie - Питане!
17.12.2013 14:43
Здравейте!
Благодаря за хубавия блог! Искам да помоля за помощ при дозировката и съчетанието на гъбите при следните два проблема: понижена функция на щитовидната жлеза и малки миомни възли в матката. И колко време да ги пия с какво прекъсване?
Благодаря предварително за помощта!
цитирай
179. gospojicata - Питане!!!
03.01.2014 20:16
Здравейте и Честита Нова година на всички! Бих искала да помоля някой, който е ползвал въпросните гъби да каже дали наистина помагат или всичко е една заблуда!
цитирай
180. bozhi - Д–рЗахариева, бих помолила за в...
30.06.2015 21:34
Д–рЗахариева,бих помолила за вашата помощ при избора на комбинирано лечение с витални гъби,относно тумор на надбъбречна жлеза с размери 08/12мм,който не продуцира хормониЗа сега оставам под наблюдение.Моля ,да ме насочите от къде да ги доставя.Благодаря ви предварително!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zdrave77
Категория: Други
Прочетен: 411493
Постинги: 20
Коментари: 223
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031