Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2007 14:54 - БИОЛОГИЧНО - АКТИВНИ ДОБАВКИ /БАД/
Автор: zdrave77 Категория: Други   
Прочетен: 3606 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 07.08.2009 16:04


              Широката употреба на биологично- активни добавки е опит на човечеството в новия етап на своето развитие да се върне към хармонията с природата. Те съдържат балансиран комплект от микроелементи, витамини, природни антиоксиданти и други биологично активни вещества. Те притежават мощно противостресово действие и благодарение на особенната технология на приготвянето им , дават възможност тяхното съдържание да достигне в напълно съхранен вид до всички кътчета от организма, осигурявайки по този начин обновяване и възстановяване на увредените клетки.
  Прилагането на биологично-активните добавки е най-ефективната и  безопасна физиологична форма на профилактика и лечение/ в качеството им на комплементарни средства/, а така също и рехабилитация при затлъстяване,атеросклероза, сърдечносъдови, онкологични и други заболявания. В наши дни биодобавките са жизнено необходими
.
                 image-

Когато един организъм е нарушил вътрешния си  психобиоенергичен баланс  и страда, то биологично-активните добавки  са тези, които могат да възстановят баланса и да не позволят проблемът да се задълбочава. Биологично-активните добавки действат в три основни image--
направлания:
   ПРЕЧИСТВАНЕ -детоксикация, отделяне от организма на свободните радикали, токсини, солите на тежките метали, радионуклеидите, пречистване от предизвикващите стареене отпадъци, слуз, екстрементни камъни /копролити/ и др.
   КОМПЕНСИРАНЕ- премахване на дифицита от макро и микроелементи, полиненаситни мастни киселини и други важни хранителни вещества, като се взимат предвид физиологичните потребности, възстановяването на нормалния метаболизъм и функциите на всеки орган и система
    ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ- саморегулиране и стабилизиране на функцийте на всички органи и системи, възстановяване на здравето с помоща на активизиране резервните сили на самия организъм.Още Хипократ е казал:" Човешкият организъм  е една саморегулираща се и самовъзстановяваща  система". Ние просто трябва да му дадем тази възможност с БАД, които притежават и трите свойства-пречистване, компенсиране,възстановяване.                                                                                 В нашия консултативен кабинет се подбира точната биологично-активна добавка  за всеки отделен организъм, било то в помощ на хранителния трак, сърдечно-съдовата система, дихателните пътища, мозъка и нервната ситема  или зрението, кожата, косата и ноктите , за понижаване на теглото или повишаване на жизнените сили на организма.                         Ето някои от случаите в нашата практика:Н.Г. на 7 години от гр.Кюстендил е често боледуващо дете. При всяко повишение на температурата са му предписвали антибиотици. Детето се оплаква от постоянни болки в корема, чести диарични изхождания, има нисък хемоглобин/ 90 г/л/. Явно антибиотиците са унищожили нормалната чревна флора, предизвиквайки дисбактериоза, ензимен дифицит и срив в имунната система.
  След едномесечно лечение с биологично-активни добавки, които съдържат млечно-киселите бактерии ацидофилус  ибифидус и с добавка на биоцинк, състоянието на детето се подобри значително. През целия есенно-зимен сезон като профилактично средство приемаше спирулина и ацерола. Детето сега боледува много рядко, като за лечение не се използват антибиотици, а само комбинация от различни етерични масла и БАД, стимулиращи имунната система и действащи антибактериално и антивирусно.
Л.И., 28 г.от гр.Кюстендил е с открита киста на левия яйчник. Лекар- гинеколог я оставя под наблюдение и предлага за известно време да използва  билколечение. След  прилагането на подходящи биологично-активни добавки и етерични масла в продължение на 45 дни кистата беше "стопена".
Г-н П.С. , на 63 г. от гр.Кюстендил боледува от хроничен простатит и след неуспешно двугодишно третиране с класическата медицина , започнахме лечение с гъбата кордицепс и биоцинк. Само след 3 месечно лечение пациентът е в отлично здравословно състояние, няма никакви оплаквания. Сега през 6 месеца провежда профилактика.


ЗА КОНТАКТИ: д-р В.Захариева  или                                           инж.Ж.Стефанова
                               КОНСУЛТАТИВЕН  КАБИНЕТ
                                гр.КЮСТЕНДИЛ,ул."Л.Каравелов"№8                                          
                        тел. 078/523239
                                                  image-
                                                КК-КОНСУЛТАТИВЕН КАБИНЕТ



Тагове:   имунна система,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apollon - но да не забравяме и фалшиите БАД
05.12.2007 19:02
но да не забравяме и фалшиите БАД
цитирай
2. анонимен - инж.Ж.Стефанова
16.12.2007 18:17
Да,фалшиви БАД наистина има и те не само че не помагат,но могат да бъдат и опасни.По тази причина ние предлагаме само проверени БАД ,директно от производителя,със сертификат и разрешения от контролните органи.Проверяваме ги и рариестезично-мерим лечебната дължина на вълната,качество,наличие на токсини и т.н.Освен това радиестезично определяме кой препарат е най-подходящ за поциента.Така че,доверете ни се!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: zdrave77
Категория: Други
Прочетен: 412421
Постинги: 20
Коментари: 223
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930